• New
Z & y GLAa Органайзер за Чаши и Капачки, Автоматичен Държач За Еднократна употреба Хартиени Чаши, монтиран на стената Многофункционален Рафтове За Съхранение / Розово/?

Z & y GLAa Органайзер за Чаши и Капачки, Автоматичен Държач За Еднократна употреба Хартиени Чаши, монтиран на стената Многофункционален

Оценка на продукта:
BGN 12.79

Сума
В магазина

за дома, офиса, ресторанта или на хотелиерския бизнес : Позволява ви да лесно да се организира зона на обслужване на кафе и напитки и да се попълни, както е уместно в близост До удобства за приготвяне на кафе, гореща вода, заведения за хранене, или места, където хората се събират, за да ядат и да пиятДвухцилиндровое устройство за отстраняване на чаши, по-голям капацитет за Универсални хартиени чашки, с капацитет 80 броя. Обмислен дизайн на капака Предпазва от прах.Подходящ за различни видове чаши, еднослоен картонени чаши, двуслойни хартиени чашки, пластмасови чашки и т., Никакви удари с юмрук, Просто Стой и чакай.Удобство, спестяване на пространство в органайзер : да се Улесни достъпът на децата, персонала и посетителите за еднократна чаши и крышкам за кафе и напитки с помощта на този вертикален компактен организатор за съхранение на чаши и капачки.Характеристика : Двухцилиндровое устройство за отстраняване на чаши, по-голям капацитет за универсални хартиени чаши, могат да се настанят 80 парчета.Обмислен дизайн на капака Предпазва от прах.Подходящ за различни видове чаши, еднослоен картонени чаши, двуслойни хартиени чашки, пластмасови чашки и т. Няма штамповок, просто залепете и да се мотае. Прозорец на outlook централната линия за по-лесно и своевременно попълване.Параметри : Цвят : бежов, розов, бял Опаковка включва : 1 Х стойка за картонени чаши Забележка : Моля, се допуска отклонение 1-5 мм от ръчно измерване.Ние не предлагаме възможност за избор на цвят, ние бихме отправили цвят на случаен принцип, всеки цвят е хубав! цветовете могат да се различават в зависимост от езика разлика, моля, разберете. за хостели и колежи : учениците и учителите също се нуждаят от организаторите - Използвайте в помещения, общежития, обществени места, където се предлага кафе, чай, горещ шоколад, топла вода - да се съхранява в близост със закуски Si.

Основни свойства

Color:
Beige , Pink , White
Package Includes:
1 X Paper Cup Holder:
Note:
Please Allow 1-5Mm Error Due to Manual Measurement.:
We Do Not Offer the Color Choice, We Would Send the Colors by Randomly, Each Color is Lovely!:
the Colors May Have Different As the Difference Display, Please Understand.:
for Dorms and College:
Students and Teachers Need Organizers Too - Use in Dorm Rooms, Common Areas Where Coffee, Tea, Hot Chocolate, Hot Water is Served - Keep near Snacks And.

Избор на купувачи

-Рафт, Закачалка За Кърпи Розово Държач За Кърпи За Баня, Държач За Кърпи, Рафт За Кърпи За Баня, Обзавеждане За баня, Ново Обзавеждане

BGN 3.00

Закачалка за кърпи, държач за кърпи, стойка за хавлиени кърпиМатериал : месинг и нефрит.Закачалка за хав�

Новини