• New
Вентилатор с Голограммой, Рекламен дисплей 3D проектор с Голограммой с 256 led Мъниста и Шестоъгълни Орнаменти, Рекламна Машина с Led вентилатор 3D с просто Око, за парти ?

Вентилатор с Голограммой, Рекламен дисплей 3D проектор с Голограммой с 256 led Мъниста и Шестоъгълни Орнаменти,

Оценка на продукта:
BGN 74.50

Сума
В магазина

【Произволно срастване шестиугольных комбинации】 : 3 D холографски рекламен плеър с шестоъгълни орнаменти могат да се комбинират и сращивать по желание и можете да украсите си в съответствие със собствените си предпочитанияНаправете своя любим стил. 【Висококачествени led и реалистично 3d изображение】 : 256 led топки осигуряват реалистични 3 D изображения.Прозрачен hexagonal корпус може да бъде пылезащитным и водоустойчив, и може ефективно да защитава перката в продължение на дълго време.Това е по-безопасни за използване, бесшумнее и по-удобно. 【Добри работни характеристики】 : 3 D-холограма рекламна машина се върти със скорост от 1200 об/мин, а холографски проектор осигурява резолюция от 512x512 P, и около изображението може ясно да се види дори при ярка светлина на околната среда. 【Вградена карта с памет】 : 3 D холографски рекламен апарат е оборудван с вградена карта с памет 16 GB, която може да се вмъква в рекламния апарати за възпроизвеждане на качените снимки или видео.Но на снимки и видеоклипове можете да изтегляте чрез Wi-Fi. 【Съвместимост и лекота на използване】 : Съвместим с Android или Windows (MAC не се поддържа), снимки и видео могат да бъдат заменени с течение на времето.Той също така поддържа връзка по Bluetooth за възпроизвеждане на аудиоисточника.Поддръжка на формати mp4, avi, rmvb, mkv. 【Произволно срастване шестиугольных комбинации】 : 3 D холографски рекламен плеър с шестоъгълни орнаменти могат да се комбинират и сращивать по желание и можете да украсите си в съответствие със собствените си предпочитания.Направете своя любим стил. 【Висококачествени led и реалистично 3d изображение】 : 256 led топки осигуряват реалистични 3 D изображения.Прозрачен hexagonal корпус може да бъде пылезащитным и водоустойчив, и може ефективно да защитава перката в продължение на дълго време.Това е по-безопасни за използване, бесшумнее и по-удобно. 【Добри работни характеристики】 : 3 D-холограма рекламна машина се върти със скорост от 1200 об/мин, а холографски проектор осигурява резолюция от 512x512 P, и около изображението може ясно да се види дори при ярка светлина на околната среда. 【Вградена карта с памет】 : 3 D холографски рекламен апарат е оборудван с вградена карта с памет 16 GB, която може да се вмъква в рекламния апарати за възпроизвеждане на качените снимки или видео.

Основни свойства

Item Type:
3D Holographic Advertising Machine
Material:
ABS+PC
Color:
Transparent + Black
Power Input:
100-240V AC 50/60Hz
Power Output:
12V-1.5A
Display Diameter:
Approx. 28cm / 11.0in
Resolution:
512x512P
Number Of Lamp Beads:
256pc
Speed:
1200rpm/Min
Memory Size:
16G (Built-In Memory Card)
Viewing Angle:
176°
Content Replacement Method:
Memory Card, WiFi, APP
Bluetooth Connection:
Support
Supported Formats:
Mp4, Avi, Rmvb, Mkv, Gif, Jpg, Png
Service Life:
30000 Hours
Software Support System:
For Windows, for Android
Application:
Widely Used In Shopping Malls, Supermarkets, Shops, Etc.
Package List:
1 x 3D Advertising Player :
1 x Power Adapter :
1 x Memory Card (16GB) :
1 x APP QR Code Card :
1 x Manual  :
Note:
Before controlling the turning of the advertising player, please make sure that no one or any object is in and around the rotating range of the advertising player's blades, so as to avoid injury or loss of objects due to the high‑speed rotation of the advertising player. :

Избор на купувачи

Новини