• New
Термогигрометр XJJZS Потребителска машина за висока точност Дигитален Дисплей Електронен Термометър Термогигрометр за помещения Електронен Термометър Термогигро?

Термогигрометр XJJZS Потребителска машина за висока точност Дигитален Дисплей Електронен Термометър Термогигрометр за помещения

Оценка на продукта:
BGN 9.71

Сума
В магазина

★ Конфигурация на екрана показване на данни позволява интуитивно да показва време, температура и влажност на въздуха, лесен за употреба ★ Обхват на измерване на температурата в помещението е 0 - 50℃(32 - 120℉) както измерване на температурата на открито е - 20 - 70℃(- 4 - 158℉). ★ Благодарение на чувствительному зонду определяне на температурата и влажността на въздуха е точна, отговор е чувствителен, а точността на измерване е висока. ★ Поддържа превключване между показване / с функция на максималната и минималната памет температура и влажност. ★ Показване на 12/24-часов система часа, подкрепа за показване на часа, с функция аларма.Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Термометър Материал за определяне на влажност на въздуха : пластмаса Батерия : 1 батерия тип ААА (батерия в комплекта не са включени) Обхват на измерване на температурата в помещението : 0-50 ℃ (32-120℉) На открито : -20-70℃ (-4-158℉) Точността на измерване на температурата : + 1,0 ℃ (1,8℉) Резолюция на дисплея температура : 0,1 ℃ (O. 1℉) Диапазон на измерване на влажност на въздуха : 20%-90% Относителна влажност на Точност : + 5% (40-80%) Други на грешка показване на ± 8% : -.-℃ Или -% Пратката Списък : 1 х термометър-влагомер (батерии в комплекта не са включени) 1 х Инструкция се продава само на основните стоки, други декорации не се продават.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини