• New
plplaaoo Висящи Призраци на Хелоуин, Декорация на помещения и на улицата, на Хелоуин, Окачен дух В Клетка за Хелоуин,Луминесцентни Призрачни Писъци, На духа На Хелоуин, ?

plplaaoo Висящи Призраци на Хелоуин, Декорация на помещения и на улицата, на Хелоуин, Окачен дух В Клетка за Хелоуин,Луминесцентни

Оценка на продукта:
BGN 22.19

Сума
В магазина

✔【Захранва от батерии】 Този призрак в верижна клетка работи на батерии и свети в една илюзорна викове, създавайки пугающую атмосфера ✔【Материал премиум-клас】 Това бижу с духа на Хелоуин, изработени от пластмаса, който е лек и преносим, бърза украса и много удобен. ✔【Широко приложима】 Окачен призрак в клетката на Хелоуин можете да окачите на огради, парапети за вътрешен двор, входна врата или стена.Можете също така да постави го на пода или в двора. ✔【Виси Разклащането на Призрак】 Леко тяло е много гъвкаво и лесно, жив призрак яростно се тресе заедно с клетката, с голямо възмущение, сякаш иска да избяга. ✔【Украса за Хелоуин】 Подходящ за украса на двора или в къщата на Хелоуин, подходящ за къща с духове, вътрешна и външна употреба в двора. ✔【Захранва от батерии】 Този призрак в верижна клетка работи на батерии и свети в една илюзорна викове, създавайки пугающую атмосфера. ✔【Материал премиум-клас】 Това бижу с духа на Хелоуин, изработени от пластмаса, който е лек и преносим, бърза украса и много удобен. ✔【Широко приложима】 Окачен призрак в клетката на Хелоуин можете да окачите на огради, парапети за вътрешен двор, входна врата или стена.Можете също така да постави го на пода или в двора. ✔【Виси Разклащането на Призрак】 Леко тяло е много гъвкаво и лесно, жив призрак яростно се тресе заедно с клетката, с голямо възмущение, сякаш иска да избяга. ✔【Украса за Хелоуин】 Подходящ за украса на двора или в къщата на Хелоуин, подходящ за къща с духове, вътрешна и външна употреба в двора.Параметри : Тип на продукта : Окачен призрак в клетката за Хэллоуинаматериал : Пластмаса, електронни КомпонентыБатарея : 2 батерии тип АА (не са включени в комплекта) Списък на пакетите : 1 x Хелоуин Клетка Виси Призрак.

Основни свойства

Item Type:
Halloween Cage Hanging Ghost
Material:
Plastic, Electronic Components
Battery:
2 x AA Battery(Not Included)
Package List:
1 x Halloween Cage Hanging Ghost

Избор на купувачи

Новини