• New
(2) Знак Пази се от кучето, Алуминиева Предупредителен знак Куче, Без ръжда 10 х 7, Отразяваща Устойчив на атмосферните влияния Знак Ухапване на куче с UV-принтом за ули?

(2) Знак Пази се от кучето, Алуминиева Предупредителен знак Куче, Без ръжда 10 х 7, Отразяваща Устойчив на атмосферните влияния

Оценка на продукта:
BGN 16.95

Сума
В магазина

★ ПРЕМИАЛЬНОЕ качество - този метален знак "Пази се от кучето" е изработена от ултра силна алуминий 0,040, съдържащ ръжда ★ ИЗДРЪЖЛИВОСТ –при UV-печат на текст е траен и не избледнява; Той прахоустойчив, водоустойчив и защитен от атмосферни влияния.За употреба на открито му е достатъчна за около 7 години. ★ ДОБРЕ забележимо – с перфектен размер 10 х 7 см и ярък червен, бял и черен знак "Пази се от кучето" със сигурност ще привлекат вниманието на нарушители на границата на вашия дом или бизнес.Благодарение на UV-чернилам нашите надписи, устойчиви на избледняване и абразия, което придава на вашата знак прекрасни, ярки цветове. ★ ВИСОКА светоотражающая способност – благодарение на висококачествена светоотражающей филма и първокласна технология за печат, тя отлично се вижда през деня и много добре отразява в нощта. ★ ЛЕСЕН монтаж - този знак "лошо куче" е 4 предварително просверленных дупки за винтове или телени под пода, че трябва да опрости неговия монтаж на дървена или проволочном оградата. (Забележка : винтове и замазка в комплекта не са включени. ★ Високо качество-този метален знак "Пази се от кучето" е изработена от ултра силна алуминий 0,040 без ръжда. ★ ИЗДРЪЖЛИВОСТ –при UV-печат на текст е траен и не избледнява; Той прахоустойчив, водоустойчив и защитен от атмосферни влияния.За употреба на открито му е достатъчна за около 7 години. ★ ДОБРЕ забележимо – с перфектен размер 10 х 7 см и ярък червен, бял и черен знак "Пази се от кучето" със сигурност ще привлекат вниманието на нарушители на границата на вашия дом или бизнес.Благодарение на UV-чернилам нашите надписи, устойчиви на избледняване и абразия, което придава на вашата знак прекрасни, ярки цветове. ★ ВИСОКА светоотражающая способност – благодарение на висококачествена светоотражающей филма и първокласна технология за печат, тя отлично се вижда през деня и много добре отразява в нощта. ★ ЛЕСЕН монтаж - този знак "лошо куче" е 4 предварително просверленных дупки за винтове или телени под пода, че трябва да опрости неговия монтаж на дървена или проволочном оградата. (Забележка : винтове и замазка в комплекта не са включени. Знак "Внимание, пазете се от кучета, не носят отговорност За наранявания или смърт".Чудесен Знак за защита и за безопасността на другите!Да бъдат безопасни и да се грижи за това, другите да са в безопасност, винаги е вашата приоритетна грижа, когато става дума за вашето семейство, дом и бизнес.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини