• New
NOLITOY 2 бр. Градински Аксесоари, Вечерни Зловеща игра на Зарове, Висящи Череп, Украса за живот На Закрито, Тялото, Пълна Къща, Движимо Страховито или Пластмасов Макет, ?

NOLITOY 2 бр. Градински Аксесоари, Вечерни Зловеща игра на Зарове, Висящи Череп, Украса за живот На Закрито, Тялото, Пълна

Оценка на продукта:
BGN 18.83

Сума
В магазина

СКЕЛЕТ на КЪЩАТА с духове - ШЕГА СКЕЛЕТА на ЦЯЛОТО тяло с Висока степен на симулация, това е украса на скелета може да се приема в различни позиСКЕЛЕТНА ФИНАНСИРАНИ - Высококлассное изпълнение с ниска цена.Това ще ви даде добър опит.ДЕКОР за Хелоуин - ?ДЕКОР под формата на летящи скелета - подпори за Хелоуин, този медальон висулка във формата на скелет може да създаде атмосфера на терор в този специален ден.ЧОВЕШКИ КОСТИ на ЦЯЛОТО ТЯЛО - като декоративно украшение за създаване на атмосфера на ужасите, а също така могат да се използват за трикове.МОДЕЛ на СКЕЛЕТА на Хелоуин - Реалистична симулация, красив външен вид, с определено чувство за ретро.Това изглежда смущаващо.СКЕЛЕТ на КЪЩАТА с духове - ШЕГА СКЕЛЕТА на ЦЯЛОТО тяло с Висока степен на симулация, това е украса на скелета може да се приема в различни пози.СКЕЛЕТНА ФИНАНСИРАНИ - Высококлассное изпълнение с ниска цена.Това ще ви даде добър опит.ДЕКОР за Хелоуин - ?ДЕКОР под формата на летящи скелета - подпори за Хелоуин, този медальон висулка във формата на скелет може да създаде атмосфера на терор в този специален ден.ЧОВЕШКИ КОСТИ на ЦЯЛОТО ТЯЛО - като декоративно украшение за създаване на атмосфера на ужасите, а също така могат да се използват за трикове.МОДЕЛ на СКЕЛЕТА на Хелоуин - Реалистична симулация, красив външен вид, с определено чувство за ретро.Това изглежда смущаващо.Пратката включва 2 за окачване-скелет Особености -Изглежда страховито, добавяйки атмосферата на терор.Това е много атрактивен и интересен висящ скелет-подпори. -Материал : пластмасов скелет за Хелоуин, реквизит за дома, офиса, автомобила, бар, кафене, хотел, обитаван от духове къща, хол, спалня, тайна стая, и т., окачен декор под формата на скелет. -Цвят : Бял модел на скелета - Дизайн на въжето, окачване или за декорация могат да бъдат изпълнени в съответствие с изискванията за окачване-скелет. - Ставите на тялото могат да бъдат преместени, са на разположение различни пози.Подвижните брадичката и главата може да поддържа позицията на подвижен скелет.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини