• New
DAYLIPILLOW Просто пишете ни кога ще бъдеш тук, Няма нужда да чукаш и привличане на кучета, на Входа подложка за пода, Забавен мат врати, Декоративни постелки за вратите н?

DAYLIPILLOW Просто пишете ни кога ще бъдеш тук, Няма нужда да чукаш и привличане на кучета, на Входа подложка за

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

Размер : 23,6 инча (Д) x15,7 инча (Ш) Материал : Този забавен подложка за поздрав е нескользящую субстрат от неопреновой гума с дебелина 3/16 инча.Ако имате нужда от персонализиране на мат, моля, вземете вашата поръчка и изпратете ни изисквания.За да можем да обработим поръчката възможно най-скоро.Добре дошли мат външен мат мат за входната врата, входни изтривалки подложка за пода в помещението. Размножаване : използват се за домашен интериор, вътрешен добре дошли на килима и кухненско на килима, на килима на пода, баня с тоалетна, спалня, перално, хол, задната врата, гаража, вход във вътрешен двор, на вратата на верандата, офис, промишлени, търговски срещи с интензивно движение вътре или отвън.Dayli Pillow, професионална компания за производство на изтривалки по поръчка.Подсушете мокри крака, съберете мръсотията, процедурите и плака!Те запазват вашия дом чисти и не оставя следи от кал, вода и отпадъци.Това ще запази вашите подовете чисти и сухи, а мат не ще се плъзне по пода или драскане му.Освен това, от тях се получават отлични подложки за работни места и те са идеални за използване като постелки за офиса, дома или спални и така нататък. Ако имате някакви въпроси, моля, уведомете ни, ние ще ви отговорим навреме.Приятно пазаруване.

Основни свойства

Избор на купувачи

ERYTLLY Притежателя Флагштока Скоба, Без Бормашини Градински Притежателя на Хартата Поставка За Закрепване на Флагштоков Притежателя

BGN 7.36

?Неръждаема сверхпрочная : Тези държачи за американския флагштока отвън са изработени от неръждаема ст�

Новини