• New
Подложка за входната врата MATIRUG Boho 20 x 32 за антре, Нескользящий Впитывающий Моющийся Нископрофилен подложка за пода, подложка за кучета за входната врата отпред / от?

Подложка за входната врата MATIRUG Boho 20 x 32 за антре, Нескользящий Впитывающий Моющийся Нископрофилен подложка за пода,

Оценка на продукта:
BGN 4.95

Сума
В магазина

?[Нескользящий впитывающий врата на мат] : поддържане чистотата на пода и да не се допуска приплъзване с помощта на отвора на вътрешния подложка MATIRUG BohoНескользящий дизайн и впитывающий материал работят заедно, за да имате мръсни лапи не е имало нито един шанс!. ? [Машинно пране и нисък профил] : Този вътрешен мат не само ефективни, но и са лесни за почистване!Просто хвърляйте го в пералнята всеки път, когато има нужда от освежаване.Освен това, нископрофилен дизайн няма да попречи на входната врата. ? [Перфектния размер за всяко влизане] : Тази подложка за вътрешна тапицерия на вратите с размер 20 "х 32" идеални за всеки предния или задния вход.Следвайте впечатление на гости у дома или на колегите в офиса с този стилен и конкретно на килима. ?[Стилен дизайн] : Кой каза, че подложки трябва да бъде скучен?Нашият нескользящий впитывающий врата на мат MATIRUG Boho се различава забавен и стилен дизайн, който със сигурност ще предизвика усмивка у вашите гости.Придайте на вашето входа индивидуалност и покажете любовта си към вашия пушистому приятел!. ?[Надминете следпродажбено обслужване] : Ние се грижим за нашите клиенти и предлагаме надминете следпродажбено обслужване.Ако имате някакви проблеми с вашите нескользящим впитывающим вратата мат, просто ни кажете и ние ще се погрижим за това!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини