• New
Окачен Скоба за растения LOOGI, Монтиране на Куката За растения, 6-Инчов Декоративни Куки за Вътрешно Фенер за Плантатор, Градинска Ясла за птици, Камбанка за вятър, 2 о?

Окачен Скоба за растения LOOGI, Монтиране на Куката За растения, 6-Инчов Декоративни Куки за Вътрешно Фенер за Плантатор,

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

✔️ Разумен размер : височина 4 инча осигурява подходящ баланс на центъра на тежестта; 6 инча от стената е достатъчно, за да се мотае саксии или саксии обичайните размериВинтове, които са включени в комплекта. ✔️ Качество покорява : не се отмива боя, може да издържа на въздействие на дъжд, сняг и слънце.Защита от ръжда и здравина се постига благодарение на ковке ръчно от ултра силна конструктивното желязо и тъмна довършителни работи. ✔️ Лесна инсталация : просто го закрепете с помощта на приложените винтове, като допълнение към вашия двор, градина, коридора, спалнята, хола.Неговият елегантен външен вид се допълва от всичко, което е на нея виси. ✔️ Начало декор : Специално за висящи саксии, саксии, звънци, стъклени буркани и фенери, хранилки за птици. идеален за вътрешно и външно оформяне на вашия дом. ✔️ Гаранция за 100% удовлетвореност на Всеки скоба за инсталиране на два пъти е тествани преди продажбата.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще задоволително решение. ✔️ Разумен размер : височина 4 инча осигурява подходящ баланс на центъра на тежестта; 6 инча от стената е достатъчно, за да се мотае саксии или саксии обичайните размери.Винтове, които са включени в комплекта. ✔️ Качество покорява : не се отмива боя, може да издържа на въздействие на дъжд, сняг и слънце.Защита от ръжда и здравина се постига благодарение на ковке ръчно от ултра силна конструктивното желязо и тъмна довършителни работи. ✔️ Лесна инсталация : просто го закрепете с помощта на приложените винтове, като допълнение към вашия двор, градина, коридора, спалнята, хола.Неговият елегантен външен вид се допълва от всичко, което е на нея виси. ✔️ Начало декор : Специално за висящи саксии, саксии, звънци, стъклени буркани и фенери, хранилки за птици. идеален за вътрешно и външно оформяне на вашия дом. ✔️ Гаранция за 100% удовлетвореност на Всеки скоба за инсталиране на два пъти е тествани преди продажбата.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще задоволително решение.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини