• New
Украса Банер Добре Дошли у дома, Черен на Златен Знак за Добре Дошли у Дома, Milkomus Знак за Външна Декорация, Военна Знак за Връщане В Родината си, за да проверите За Па?

Украса Банер Добре Дошли у дома, Черен на Златен Знак за Добре Дошли у Дома, Milkomus Знак за Външна Декорация,

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

[Много голям размер] - банер с размер 118 х 20 инча, което се вижда от пръв поглед дори и от разстояниеДостатъчно, за да привлече вниманието на семейството и приятелите, това е чудесен избор за декорация на партита. [Забележка : поляци или дялове в комплекта не са включени]. [Уникален дизайн] - Уникален модел love привлича внимание, класическа черно-златната цветова гама, привлекателно и интересно думата "добре дошли у дома" е лесно да накараш очите на хората, за да блесне, балони, фойерверки, хижи и други тематични елементи на домашно парти създават се радват на пълноценен парти атмосфера, която ще си партия и ще остави незабравими и приятни спомени у вас и вашите гости. [Подходящ за сцени] - Банер "Добре ДОШЛИ у ДОМА" може да се използват за декорация, като например завръщането на членове на семейството, у дома, на връщане от училище, военен пенсионер, пристигането на родителите, децата се връщат от медения си месец, или завръщането на семейството си от чужбина.Тя може да се използва като подпори или декори за интериорни и екстериорни фотобудок. [Полиестерен плат] - Изработена от полиестер, с ясна печат, ярки шарки, я не е лесно да се скъса, и може да се използва на закрито и на открито. [Лесна за употреба] - в четирите ъгъла На банер има медни пръстена, а опаковката е снабдена с трайни материали, които може да се мотае, и за украса.Можете да украсите всяко място, което искате да декорирате.Инсталацията се извършва лесно и бързо, което спестява време на оформяне на партита.

Основни свойства

Избор на купувачи

Камбаните на Съпричастност във връзка с загубата на любимия човек едно Незабравимо подаръци Загуба на майката на Бащата на Съпругата

BGN 17.29

♬♪【 ПАМЕТНИК на вятърни свирки】 Тези паметни вятърни свирки са изработени от висококачествени алуми�

Новини