• New
Знак изземат, 2 бр., Частна собственост, Пистолет марка изземат, Метален Алуминий, Без ръжда, UV-печат Мастило, Отразяваща, Влагозащитен, Външен знак Не влиза за дома/г?

Знак изземат, 2 бр., Частна собственост, Пистолет марка изземат, Метален Алуминий, Без ръжда, UV-печат Мастило, Отразяваща,

Оценка на продукта:
BGN 38.76

Сума
В магазина

[Трудно да се игнорира предупреждение : ] В знак "изземат" се използват най-добрите в производството на мастила за UV-печат, даващ й приятен лъскав видДобре забележим и цветен дизайн в червено, черно-бели цветове и ясни букви със сигурност предупредят нарушители се замисли, преди те да се оттеглят. [ВИСОКО КАЧЕСТВО И ДЪЛЪГ СРОК на експлоатация : ] Тежък алуминий пазете се от собственик, държащ в ръцете си табела с оръжия, направени от здрав алуминий 0,4, не съдържащ ръжда (трайни и трайни).Повърхност с UV-печат (защитена от uv, водоустойчив, пылезащитная, отразяваща устойчив на избледняване).Отлични светлоотразителни свойства, ясна четене в тъмното и при слаба светлина, предупреждение за нахлуването през деня и нощта, живота на повече от 8 години. [ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : ] Нашите знаци на собственика на оръжия за дома, много са лесни за инсталиране, 4 предварително просверленных дупки за лесна инсталация върху всякакви повърхности, включително стени, огради, стълбове и врати, махнете прозрачен защитен филм и след инсталацията, аксесоари за сигнализация в комплекта не са включени в комплекта не са включени винтове. [Стандартен размер и естетика : ] Табели с оръжие за вашия имот в размер на 10x7 инча, които са достатъчно големи, за да привлече вниманието на всички потенциални нарушители. идеален размер може да украсяват двора си и да направите вашия имот, частна собственост е по-красива. [И перфектно сервизно обслужване : ] гаранция за връщане на парите до 30 дни и през целия следпродажбено обслужване, ако имате някакви въпроси относно нашите знаци "изземат", моля, не се колебайте да се свържете с нас, нашият екип за обслужване на клиенти по електронната поща на бързо отговори в рамките на 24 часа. [Трудно да се игнорира предупреждение : ] В знак "изземат" се използват най-добрите в производството на мастила за UV-печат, даващ й приятен лъскав вид.Добре забележим и цветен дизайн в червено, черно-бели цветове и ясни букви със сигурност предупредят нарушители се замисли, преди те да се оттеглят. [ВИСОКО КАЧЕСТВО И ДЪЛЪГ СРОК на експлоатация : ] Тежък алуминий пазете се от собственик, държащ в ръцете си табела с оръжия, направени от здрав алуминий 0,4, не съдържащ ръжда (трайни и трайни).Повърхност с UV-печат (защитена от uv, водоустойчив, пылезащитная, отразяваща устойчив на избледняване).Отлични светлоотразителни свойства, ясна четене в тъмното и при слаба светлина, предупреждение за нахлуването през деня и нощта, живота на повече от 8 години. [ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : ] Нашите знаци на собственика на оръжия за дома, много са лесни за инсталиране, 4 предварително просверленных дупки за лесна инсталация върху всякакви повърхности, включително стени, огради, стълбове и врати, махнете прозрачен защитен филм и след инсталацията, аксесоари за сигнализация в комплекта не са включени в комплекта не са включени винтове.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини