• New
Улични Украси Trystway за Хелоуин, 8-Футовое Надувное Мъртво Дърво с Призрак, Тыквенная Бухал, Led Надуваема Дърво за Хелоуин, Надувное Дърво на Двора, на Тревата, Празнич?

Улични Украси Trystway за Хелоуин, 8-Футовое Надувное Мъртво Дърво с Призрак, Тыквенная Бухал, Led Надуваема Дърво за Хелоуин,

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

? Забавни декорации за двор на Хелоуин идва ХелоуинИскате да добавите малко на шега в своя двор?Това е 8-футовое надувное дърво за Хелоуин с призраци - най-добрият избор.Че да се подчертае весела атмосфера Нощта на Хелоуин!Перфектен размер, достатъчен за монтаж в закрито употреба на открито!. ? Обнови 7 RGB-лампи : Супер ярки цветни въртящи се 7 led лампи, вградени в пейзажа за раздувного двор.Ослепителна светлина, благодарение на която той ще изглежда перфектно всеки празнична вечер!Той със сигурност ще тревата или градина и ще даде своя градина настроение на Хелоуин. ? Трайно качество и водоустойчив : Изработен е от висококачествен полиестер, устойчив на атмосферни влияния и замира.Оборудван с мощен водоустойчив вграден вентилатор, просто го включете в контакта, и след няколко секунди вие ще имате прекрасен светещо коледно дърво на Хелоуин с надуваеми интериор под формата на призраци. ?️ Осигурете закрепване на въжета и чували за вода : Заедно с 2 торби с пясък, той се предлага с 4 тояги и тросами за бърза и лесна инсталация.Не е нужно да се притеснявате, че тази Елха на Хелоуин с украса във вид на Призраци ще отлети заедно с вятъра.Дърво с Духове къща ще се превърне в чудесна декорация на вашата градина!. ⚰️ Идеална украса за Хелоуин на открито : украса за Хелоуин на открито и закрито.Можете да го поставите в градината, в двора, на парти и т. Възпламени вечер, за да привлекат съседи и гости.Идеален за малки деца и не е твърде страшно, но все пак е забавно украшение на тревата. Идеален подарък за семейството да празнува Хелоуин!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини