• New
DearHouse 8-Крак Надуваем Коледа Дядо Коледа и Снежен човек с Цветни led Осветление, Коледно тържество, Надувное Обстановка За вашето семейно Парти, на Тревата, за Двора Н?

DearHouse 8-Крак Надуваем Коледа Дядо Коледа и Снежен човек с Цветни led Осветление, Коледно тържество, Надувное Обстановка За

Оценка на продукта:
BGN 35.42

Сума
В магазина

??❉Коледен надуваем снежен човек и Дядо Коледа : 8-крак надуваем снежен човек поздоровается с вас, когато се приближат до вратата, той самонадувается за секунди, когато работи вентилатор, също така е лесно да се разкарам и да се съхраняватНадуваем снежен човек - това са най-големи и атрактивни надуваеми коледни украси наоколо. ??❉ Идеален за използване на закрито и открито : насладете се на страхотна коледна страна, както у дома, така и на открито.Отличен за коледа тематични партита, декорация на помещения и на улицата, както и за декорация на дворове! незабравима сцена в дома си или на тревата по време на празниците. ❉??【Вътрешен светодиод осветява нощта】 Вътрешна 3 led индикатора създават светлинен дисплей в нощта.Всеки надуваем блок е оборудван с вградена подсветка за създаване на ярки ефект и подобряване на видимостта през нощта. ??❉ Висококачествено украса : Изработен е от висококачествен водоустойчив полиестер с химическа устойчивост, коледен снежен човек размер на 8 фута може да се използва на закрито / на открито.Выкачивается обратно за удобство на съхранение до следващата Коледа. ??❉ Лесен монтаж и демонтаж : В комплекта са включени 2 колове за заземяване, 2 на въже и 1 вграден вентилатор. Самонадувается за секунди с помощта на вграден вентилатор, когато се свържете към стандартен електрически контакт. ??❉Коледен надуваем снежен човек и Дядо Коледа : 8-крак надуваем снежен човек поздоровается с вас, когато се приближат до вратата, той самонадувается за секунди, когато работи вентилатор, също така е лесно да се разкарам и да се съхраняват.Надуваем снежен човек - това са най-големи и атрактивни надуваеми коледни украси наоколо. ??❉ Идеален за използване на закрито и открито : насладете се на страхотна коледна страна, както у дома, така и на открито.Отличен за коледа тематични партита, декорация на помещения и на улицата, както и за декорация на дворове! незабравима сцена в дома си или на тревата по време на празниците. ❉??【Вътрешен светодиод осветява нощта】 Вътрешна 3 led индикатора създават светлинен дисплей в нощта.Всеки надуваем блок е оборудван с вградена подсветка за създаване на ярки ефект и подобряване на видимостта през нощта. ??❉ Висококачествено украса : Изработен е от висококачествен водоустойчив полиестер с химическа устойчивост, коледен снежен човек размер на 8 фута може да се използва на закрито / на открито.Выкачивается обратно за удобство на съхранение до следващата Коледа. ??❉ Лесен монтаж и демонтаж : В комплекта са включени 2 колове за заземяване, 2 на въже и 1 вграден вентилатор.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини