• New
Екстремни Градиентный Синьо-лилаво Сменяеми Предни Корпуса на контролера на Xbox серия X, Мека при Допир Панел по поръчка, Предна панел на контролера на Xbox серия S - Ко?

Екстремни Градиентный Синьо-лилаво Сменяеми Предни Корпуса на контролера на Xbox серия X, Мека при Допир Панел по поръчка,

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

Съвместима модел : Ultra е подходяща за Xbox Series X, не е съвместима с други контролерите на Xbox OneПроверете втората картинка в рекламата, преди да купите.Идеална : най-добре днес; Изцяло прилепнала вълни от всички посоки; Правилно седи на всички скоби.Пакетът включва : 1 * корпус на предния панел; 1 * Отвертка, T8 H; 5 * винтове. (Важно : контролер и други детайли в комплекта не са включени. Лесна инсталация : Просто махнете отметката от оригиналната предната панел на контролера, след това го променете на e Xtreme Rate shell; Получите видео ръководство за инсталиране, като пуснете търсене за "e Xtreme Rate Shell за Xbox Series X / S" или "46g8h8toba4" в Youtube.Персонализирана функция : Матиран градиентный виолетово-син цвят изглежда страхотно; Отлично лъскав хващане, леко в ръката и копринена на допир; Не се плъзга, не изпотяване при продължителна игра.Ние знаем, че камерата на вашия контролер - това е нещо повече от просто един пластмасов аксесоар.Това е твоят колега, твоя роб, на твоя другар.Ето защо ние използваме само най-добър детайл и най-ярките цветове, за да се гарантира най-високо качество на нашите администратори.Повярвайте ми, вашата приятелка ще ви се възхищават след инсталиране на този изключителен своята практика за предния панел.Моля, проверете втората картинка в списъка.Този продукт е съвместим с Xbox Series X, Xbox Series S, безжичен контролер Xbox Основната (модел 1914); Той е несъвместим с други контролери за Xbox One.Това е корпус на предния панел на контролера.Контролер, долната обвивка, копчета и други детайли в комплекта не са включени.Е необходимо, за да могат клиентите да се смъкнаха на контролер за смяна на оригиналния си черупка; Необходима, за да могат клиентите да са под ръка при инсталиране на контролера.Ще Получите видео ръководство за инсталиране в Youtube, като пуснете търсене за "Extremerate Shell контролера на Xbox Series X / S". 1 * Предната обвивка. 1 * Отвертка, T8 H. 1* Отворете инструмент на черупката.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини