• New
Бутон контролер FastUU, Плаващи на Бутона Метална Замяна на по-Добро Управление на Бутони Промяна на Метал за Игрален контролер

Бутон контролер FastUU, Плаващи на Бутона Метална Замяна на по-Добро Управление на Бутони Промяна на Метал

Оценка на продукта:
BGN 25.46

Сума
В магазина

[Регулируема височина] идеален за контролер с регулируема височина, да замени вашите стари или счупени оригинални бутони [Най-доброто управление на] Благодарение на плавен дизайн на тези бутони, за да контролер осигуряват по-добро управление. [Метален материал] е Изработена от метален материал, за да може да се съхранява дълго време и да работят точно по същия, като на оригиналния набор от бутони. [Плаващи бутон Бутон] може да плува по време на игра, както и подвижни дръжки за палеца са подходящи за носене. [Идеален заместител] Може да бъде лесно и бързо заменен по всяко време.Извличане на оригиналния и го замени с нов. Идеален за контролер с регулируема височина, да замени вашите стари или счупени оригинални бутони. Благодарение на гладкото дизайн дръжки за палеца, тези бутони, за да контролер осигуряват по-добър контрол. Бутоните могат да плуват по време на игра, както и подвижни дръжки за палеца са подходящи за носене. Изработена от метален материал, което позволява да го съхранявате дълго време и да работят точно по същия, като на оригиналния набор от бутони. Може да бъде лесно и бързо заменен по всяко време.Извличане на оригиналния и го замени с нов.Как да използвате : Инсталирайте и използвайте.Параметри : Тип на продукта : Бутон контролер Материал : метал + силикон Приложим продукт : контролер за Помещение Списък : 6 x Бутон контроллера20 x метална кнопка4 x Магнитна кнопка1 x Притискателния стержень1 x Отвертка1 x Чанта за храненияпримечание : Този продукт е резервен част от геймпада.Той е лесен за инсталиране.Може да се използва след отстраняване на оригиналния и замяна с нова.

Основни свойства

Item Type:
Controller Button
Material:
Metal + Silicone
Applicable Product:
For Controller
Package List:
6 x Controller Button:
20 x Metal Button:
4 x Magnetic Button:
1 x Press Rod:
1 x Screwdriver:
1 x Storage Bag:
Note:
This product is a spare part of the gamepad. It is easy to install. It can be used after removing the original one and replacing it with a new one. :

Избор на купувачи

Новини