• New
Облицовка с метално покритие за Elite Series 2, Комплекти D-образни накладки, 4 Бутона за стартиране на косата (малък и среден) за подмяна на контролера на Xbox One Elite Series 2 - Син

Облицовка с метално покритие за Elite Series 2, Комплекти D-образни накладки, 4 Бутона за стартиране на косата (малък и среден)

Оценка на продукта:
BGN 18.58

Сума
В магазина

Високо качество - 100% , подходящ за Xbox One Elite Controller Series 2 Тези детайли са направени от метал, неръждаема стомана и ABS за комфорт и дълготрайност.НОВ ВЪНШЕН вид - перфектно езика на вашия Xbox One Elite Controller Series 2. Лесно замяна на износени клавишите с помощта на нашия набор.ГЛАДКА - текстурирани ръкохватка, регулируема води, джойстици, подрулевые елементи и d-образен тампон - всичко това е чудесно.Брави с космените лансиране наистина може да ви позволи да стреля по-бързо.ЛЕСНА ЗАМЯНА - Замяна на сменяеми глави (накладки за палеца, d-образни накладки, остриета), не сортиране контролер, главата се придържат обратно, като магнити, те са много издръжливи и не ще паднат, ако не натиснете върху тях, за да извадя.СЛЕДПРОДАЖБЕНО обслужване - моля, съобщете ни, ако имате някакви въпроси.Ние ще ви отговорим в най-скоро време.Високо качество - 100% , подходящ за Xbox One Elite Controller Series 2. Тези детайли са направени от метал, неръждаема стомана и ABS за комфорт и дълготрайност.НОВ ВЪНШЕН вид - перфектно езика на вашия Xbox One Elite Controller Series 2. Лесно замяна на износени клавишите с помощта на нашия набор.ГЛАДКА - текстурирани ръкохватка, регулируема води, джойстици, подрулевые елементи и d-образен тампон - всичко това е чудесно.Брави с космените лансиране наистина може да ви позволи да стреля по-бързо.ЛЕСНА ЗАМЯНА - Замяна на сменяеми глави (накладки за палеца, d-образни накладки, остриета), не сортиране контролер, главата се придържат обратно, като магнити, те са много издръжливи и не ще паднат, ако не натиснете върху тях, за да извадя.СЛЕДПРОДАЖБЕНО обслужване - моля, съобщете ни, ако имате някакви въпроси.Ние ще ви отговорим в най-скоро време. -Моля, обърнете внимание, че този комплект е подходящ само за контролер Elite Series 2 (модел 1797) и ядрото Elite Series 2. - Нов сензорен набор от оптимизира работата в игри и ще даде своя контролер за свежест. - Вашите накладки за палците, d-образни накладки и остриета лесно да се замени.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини