• New
Метални Джойстици за джойстик контролер за Xbox One от алуминиева сплав ABXY Bullet Buttons Аналогова Обработка на Резервни Части за Xbox контролери One, One S / X, X Series с инструменти ?

Метални Джойстици за джойстик контролер за Xbox One от алуминиева сплав ABXY Bullet Buttons Аналогова Обработка на Резервни

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

【Съвместимост】 идеален за оригиналния контролер XBOX ONE-XBOX ONE S controller/XBOX ONE X controller/Xbox series X controller, заменете вашия стар или счупени контролер Xbox ONE бутони ABXY и с джойстик 【Високо качество】 е Изработена от висококачествена алуминиева сплав, устойчив на абразия, приятен на допир. 【Ръководство за инсталиране】 В YOUTUBE има много професионални видеоклипове с ръководството за инсталиране, след това можете да лесно да го инсталирате. 【Предпоставка включва】 1 комплект метални бутони ABXY + 1 комплект метални напальчников + инструменти за инсталация. 【100% за Обслужване на клиенти】 Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща. 【Съвместимост】 идеален за оригиналния контролер XBOX ONE-XBOX ONE S controller/XBOX ONE X controller/Xbox series X controller, заменете вашия стар или счупени контролер Xbox ONE бутони ABXY и с джойстик. 【Високо качество】 е Изработена от висококачествена алуминиева сплав, устойчив на абразия, приятен на допир. 【Ръководство за инсталиране】 В YOUTUBE има много професионални видеоклипове с ръководството за инсталиране, след това можете да лесно да го инсталирате. 【Предпоставка включва】 1 комплект метални бутони ABXY + 1 комплект метални напальчников + инструменти за инсталация. 【100% за Обслужване на клиенти】 Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Особености : 100% чисто нов и е изработен от висококачествен алуминий метален материал; Замяна на износени или счупени оригиналните бутони на контролера на XBOX; Са идеални за контролера на Xbox one; Противоскользящий дизайн, не се отразява на играта си; Лесно се инсталира, можете да гледате видео, което Youtube предоставя при възникване на проблем с инсталацията; Осъществяване включва : 1 комплект метални бутони ABXY 1 комплект х метални наколенников (с инструмента за инсталация.)Контролер в комплекта не е включена.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини