• New
Аналогов контролер С повдигнат палец, дръжки за джойстик, Капачка за джойстик за PS4, PS3, Switch Pro, Xbox one, Xbox 360, Wii U, PS2 контролер (опаковка от 8 бр. черни на цвят)

Аналогов контролер С повдигнат палец, дръжки за джойстик, Капачка за джойстик за PS4, PS3, Switch Pro, Xbox one, Xbox 360, Wii

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

Защитете джойстик от прах и драскотиниПратката включва : 8 бр. капачки за джойстик (4 изпъкнали и 4 вогнутыми, но не включва контролер).Вдлъбната лявата ръкохватка осигурява сцепление и комфорт, което намалява умората на четката и на палеца.Всяка поръчка се доставя с 4 изпъкнали и 4 вогнутыми дръжки от 100% силикон, без пот (контролер в комплекта не са включени).Защитете джойстик от прах и драскотини.Пратката включва : 8 бр. капачки за джойстик (4 изпъкнали и 4 вогнутыми, но не включва контролер).Вдлъбната лявата ръкохватка осигурява сцепление и комфорт, което намалява умората на четката и на палеца.Всяка поръчка се доставя с 4 изпъкнали и 4 вогнутыми дръжки от 100% силикон, без пот (контролер в комплекта не са включени).Опаковка от 8 бр. Аналогов Геймпад контролер Отгледани мини дръжки за палеца Дръжки за джойстик Капачка за PS4, PS3, Switch Pro, Xbox one, Xbox 360, Wii U, PS2 контролер.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини