• New
Кожата контролер RALAN Xbox One лилаво, противоскользящий силиконов защитен калъф за контролер, съвместим с Xbox One S / X с дръжка за 6 пръстите.

Кожата контролер RALAN Xbox One лилаво, противоскользящий силиконов защитен калъф за контролер, съвместим с Xbox One S /

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

【Сигурна защита】 Този калъф за контролера на Xbox One от 100% силиконов материал осигурява на вашето контролер с ергономична мекота на допир и отлично усещане за гладкост по време на игрите 【Лесна инсталация】 Този силиконов калъф за Xbox One е много лесен за инсталиране и отстраняване, идеален за контролера на Xbox One и няма да се отрази нито на какви функции. 【- Висока опит】 Това противоскользящее силикон триене осигурява удобно захващане предотвратява подхлъзване по време на игра.без повече притеснения заради потни ръце. 【Допълнителни аксесоари】 Лилаво дръжка за палеца x 6, която влиза в комплекта, с конвенционалните видове и типове допълнителна височина за всички игри, като FPS, АКТ и така нататък. 【Най-доброто обслужване】 Ако не сте доволни с този контролер със силиконова обвивка Xbox One, ние навреме ще се разберем с това за вас, ние се стремим да ви предоставим най-доброто обслужване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини