• New
Healeved 100шт Измервателен Тест за Ароматерапия Бял Тест за Ароматизиране на Аромати, Парфюми Преносими Измервателни Ленти Етерични Ленти за Еднократна употреба Масл?

Healeved 100шт Измервателен Тест за Ароматерапия Бял Тест за Ароматизиране на Аромати, Парфюми Преносими Измервателни Ленти

Оценка на продукта:
BGN 4.68

Сума
В магазина

Военно делоТест хартия за ароматерапия : Тестват лесно и удобно, е достатъчно просто да пръска парфюм на тест-ленти.Хартия за тестване на аромата : Широко се прилага за изпитване на спиртни напитки, измерване на етерични масла, ароматерапевтических масла и ароматизатори и т. Хартия за тестване на етерични масла : Хартия за тестване на аромата е направена от хартия.Екологично чист и безопасен за използване.Ароматни ленти за етерични масла : Избор на висококачествена хартия материал, безопасно и преносим, подходящ за използване от повечето хора.Тест-лента за ароматизиране на : Тънка част е подходящ за потапяне, а широката част е удобна за задържане и запис.Списък на пакетите 100 x тест-ленти за парфюми Характеристики -Отлично подходящ за салон за красота, търговски център, у дома, на тезгяха, магазин за козметика, професионален и т.08 инча-Специално разработен за усвояване на вкусове и лесно за тестване. Достатъчно за вашите нужди. -Материал : Хартия е Много подходящ за тестване на парфюми, етерични масла, масла за ароматерапия и още много други. -Тънка част е подходящ за потапяне, а широката част е удобна за задържане и запис. -Цвят : бял -Произведени от качествена хартия, тези за еднократна употреба тест-ленти за парфюми са безопасни и надеждни за използване.Описание на продукта Хартия за проверка на качеството е Изработена от висококачествена хартия, която е екологично чиста.Тест-ленти за ароматерапия премия за качество, достатъчно за вашите нужди по един начин.ароматни ленти за етерични масла Хартия premium притежава отлично попиваща способност на етерично масло и вода.Тест-лента за ароматизиране Тестват лесно и удобно, е достатъчно просто да пръска парфюм на тест-ленти.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини