• New
Модел на ръката за инжекция Vision Scientific VAZ800 Advance Opisthenar I. V. | Мека и Реалистичен материал, с Великолепни детайли | Инжекционни пястные | Пальцевые вена и вена на палеца н?

Модел на ръката за инжекция Vision Scientific VAZ800 Advance Opisthenar I. V. | Мека и Реалистичен материал, с Великолепни детайли

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

Модел включва инжектиране на виена пястной кости, пръст и палеца на гърба на повърхността, една халба, изкуствена кръв, 2 пакета за интравенозна инфузия, набор "пеперуда", спринцовка с обем 3 клапана на цилиндър и игла 22 калибърМеки, реалистични, гъвкави пръсти формуются отделно.Гъвкаво китката за лесно и прецизно движение.Кожата се преобърне при палпация на вените.Изпълнете стотици инжекции и лекар, преди да замени виена и кожата.Модел включва инжектиране на виена пястной кости, пръст и палеца на гърба на повърхността, една халба, изкуствена кръв, 2 пакета за интравенозна инфузия, набор "пеперуда", спринцовка с обем 3 клапана на цилиндър и игла 22 калибър.Меки, реалистични, гъвкави пръсти формуются отделно.Гъвкаво китката за лесно и прецизно движение.Кожата се преобърне при палпация на вените.Изпълнете стотици инжекции и лекар, преди да замени виена и кожата.Описание на продукта Моделът Advance Opisthenar I. Injection Hand - това е невероятно реалистична ръка с най-голямо внимание към детайла, чак до пръстови отпечатъци.Този модел предлага на студентите-лекари и професионалисти идеалният треньор за напреднали интравенозна обучение, както и умения за манипулиране, предвидени в сгибанием китката.Кожата също се преобърне, когато докоснете вени, и вие ще усетите характерния "памук" когато се инжектира във вена.При нормално използване на модел може да издържи до стотици инжектиране във вените . Моделът се предлага в кутия за съхранение.Включва в себе си една изкуствена кръв, 2 пакета за интравенозна инфузия, набор "пеперуда", спринцовка с обем 3 клапана на цилиндър и игла 22 калибър.Поставка за подаване на течност в комплекта не е включена.Този комплект е идеален за практикуване на студенти-медици и здравни работници, които искат реалистично да се развиват и усъвършенстват своите умения за интравенозни инжекции.Този продукт е предназначен само за образователни цели и не е предназначен за употреба от хора или животни.Този продукт не е медицинско устройство.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини