• New
Пречиствател за Промивки на Влагалището Анален Душ: 3 бр. Комплект за почистване на Влагалището Система за Пречистване на Влагалището Многократна употреба Ръчни К?

Пречиствател за Промивки на Влагалището Анален Душ: 3 бр. Комплект за почистване на Влагалището Система за Пречистване на

Оценка на продукта:
BGN 5.42

Сума
В магазина

изработен от безопасни материали, ПВЦ, който се отличава с устойчивост и добра консистенцияЛек и практичен, лесен за носене, вие можете да го сложите в пътната чанта и т. може да се използва за семейни пътувания и пътувания на открито, че ще добави и ви даде по-голямо удобство.Това може да ви помогне да поддържате вашето лично здраве и хигиена. много практично смывное устройство.Интелигентен дизайн, този чист и лесен за работа и удобен за изплакване.Описание Това е практично и универсално женско почистващо средство.Изработен от висококачествени материали, здрав, удобен и безопасен.Може да се използва за почистване на влагалището и задния проход, благодарение на простия дизайн и практичному употреба.Характеристики - Цвят : син - Материал : PVC - Размер : 14, 50 X7, 00 X7,00 см 5, 70 X2, 75 X2, 75 инча - изработен от безопасни материали, ПВЦ, който се отличава с устойчивост и добра консистенция.- Лек и практичен, лесен за носене, вие можете да го сложите в пътната чанта и т. - Интелигентен дизайн, този чист и лесен за работа и удобен за изплакване.- Може да се използва за семейни пътувания и пътувания на открито, добавяйки ви повече удобство.Комплекта включва 3 x Промывочных устройство.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини