• New
Пръчка за готвене, Кварцов Изцеление на Шестоъгълни Кристали, Точков Камък, Комплект за направата на Мъниста от Гривната с Аметистом (Многоцветен, M)

Пръчка за готвене, Кварцов Изцеление на Шестоъгълни Кристали, Точков Камък, Комплект за направата на Мъниста от Гривната с Аметистом

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

Пакетът включва в себе си - Ръчно полирани С помощта на 100% природен флуорит. - Флуорит и е известен като "мека кристал или цветен скъпоценен камък", който може да допринесе за натрупване на негативна енергия и невезению. 1 Х кристален шоколад от флуорит. - Линия : Уникален продукт, Благодарение на Природен Състав.Пакетът включва в себе си. - Ръчно полирани С помощта на 100% природен флуорит. - Флуорит и е известен като "мека кристал или цветен скъпоценен камък", който може да допринесе за натрупване на негативна енергия и невезению. 1 Х кристален шоколад от флуорит. - Линия : Уникален продукт, Благодарение на Природен Състав.Опаковката включва - Флуорит и е известен като "мека кристал или цветен скъпоценен камък", който може да допринесе за натрупване на негативна енергия и невезению.- Ръчно полиране с помощта на 100% природен флуорит.- Линия : уникален продукт, благодарение на природното образование - Всеки кристал флюоритового кварц има своите уникални линии, че е уникален подарък.- Материал : естествен кристален кварц, флуорит - Цвят : цветен Всеки е уникален продукт, не е напълно еднакъв.В някои продукти могат да бъдат пукнатините, които има, но не са повредени други елементи.1 х Кристален блок от флуорит.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини