• New
DOITOOL 2 бр. Органайзер за таблетки с форма на сърце, Държач за хапчета, Калъф за съхранение на лекарства (случаен модел)

DOITOOL 2 бр. Органайзер за таблетки с форма на сърце, Държач за хапчета, Калъф за съхранение на лекарства (случаен модел)

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

Органайзер за хапчета, отличен планер лекарства, вие можете да си ежедневно таблетки с помощта на този преносим калъф за хапчетаОтлични за съхраняване на хапчета, лекарства, благодарение на креативному дизайн вътре спокойно можете да си дневни или седмични хапчета.Контейнер за съхранение на таблетки мини-размер е удобно да се взема със себе си.Здрав метален материал, устойчив, сигурен и портативен за съхранение на таблетки, лекарства.Подходящ за използване при пътувания, удобен за пренасяне, дизайн във формата на сърце, изискан и удобен за съхранение.Описание Тази метална кутия за хапчета изработени от здрав и защитен материал за съхранение на седмични и дневни таблетки.Благодарение на дизайна на капака можете удобно да приемат своята дневна таблетка навсякъде, където пожелаете.Той е подходящ за използване при пътуване благодарение на своята преносима конструкция.Характеристики - Цвят : асорти. - Материал : Неръждаема стомана. - Размер : около 8,50 X3,00 X1, 50 см / 3,34 X1,18 X0,59 инча. - Здрав метален материал, устойчив, сигурен и портативен за съхранение на таблетки, лекарства. - Подходящ за използване при пътувания, удобен за пренасяне, дизайн във формата на сърце, изискан и удобен за съхранение. - Контейнер за съхранение на таблетки мини-размер е удобно да се взема със себе си. - Органайзер за хапчета, отличен планер лекарства, вие можете да си ежедневно таблетки с помощта на този преносим калъф за хапчета. - Чудесно за съхранение на таблетки, лекарства, с креативен дизайн вътре спокойно можете да си дневни или седмични хапчета.Опаковката включва 2 x калъф за хапчета.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини