• New
Торбичка за Урина, Силикон Събиране на Урината, Женски Мъжки Торбички За Урина за Еднократна Употреба, Мъжка Чанта за последна дума в писоар, дренажен филтър за съб?

Торбичка за Урина, Силикон Събиране на Урината, Женски Мъжки Торбички За Урина за Еднократна Употреба, Мъжка Чанта

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

Най-добрият избор за събиране на урина : комплектът включва колан, писоар, катетър за събиране на урина, пакет обем 1000 мл писсуары са подходящи за прикованных до леглото на хората, писсуары за също много подходящ за пътуване и къмпинг.За многократна употреба : Женски апарат за уриниране е изработен от висококачествен латекс и други материали, чаша за урина надеждни и трайни женски чаша за урината е лесен за използване, чанта за отвеждане на урината е солидна конструкция, торбичка за урина панталони лесен за използване.Мек дизайн : урина от женското бельо е мека, торбичка за последна дума в писоар приятен за кожата, пликове за последна дума в писоар, изработени от устойчив материал, външен катетър през нощта е нежна и не позволява триене, торбичка за урина - красиво, удобно и трайно средство за носене, външен катетър лесно за носене.УДОБНИ ИНСТРУМЕНТИ И МИСЛИ : Изпълнение на уплътняване на кофи за урината е добра, ефективно предотвратява изтичане на страничния, конструкция срещу миризма може да бъде изолиран миризма.Дръжте вашите интимни части на тялото удобни и сухи през целия ден / нощ, за да се осигури добър сън.ПРИЛОЖИМИ ЕЛЕМЕНТИ ТОРБИЧКИ за УРИНА : Дамски чанти за изследване на урината за краката идеални за възрастните хора, слабите, болните и хората с увреждания, при често уриниране, спешно уриниране и т., вътрешен катетър за жените е лесно за носене, чанта за женската урина може да се носи пред корема, връзката между писсуаром и пикочната тръба трайно.Най-добрият избор за събиране на урина : комплектът включва колан, писоар, катетър за събиране на урина, пакет обем 1000 мл. писсуары са подходящи за прикованных до леглото на хората, писсуары за също много подходящ за пътуване и къмпинг.За многократна употреба : Женски апарат за уриниране е изработен от висококачествен латекс и други материали, чаша за урина надеждни и трайни женски чаша за урината е лесен за използване, чанта за отвеждане на урината е солидна конструкция, торбичка за урина панталони лесен за използване.Мек дизайн : урина от женското бельо е мека, торбичка за последна дума в писоар приятен за кожата, пликове за последна дума в писоар, изработени от устойчив материал, външен катетър през нощта е нежна и не позволява триене, торбичка за урина - красиво, удобно и трайно средство за носене, външен катетър лесно за носене.УДОБНИ ИНСТРУМЕНТИ И МИСЛИ : Изпълнение на уплътняване на кофи за урината е добра, ефективно предотвратява изтичане на страничния, конструкция срещу миризма може да бъде изолиран миризма.Дръжте вашите интимни части на тялото удобни и сухи през целия ден / нощ, за да се осигури добър сън.ПРИЛОЖИМИ ЕЛЕМЕНТИ ТОРБИЧКИ за УРИНА : Дамски чанти за изследване на урината за краката идеални за възрастните хора, слабите, болните и хората с увреждания, при често уриниране, спешно уриниране и т.

Основни свойства

Item Type:
Silicone Urine Collector
Material:
Silicone + cotton cloth
Urine bag capacity:
1000 ml
Field of use:
Suitable for old, weak, urgent urination, urinary incontinence, can not take care of themselves and others. (it is recommended to buy 2 sets of alternative use, easy to clean) :
Use:
1. Rinse the plastic urine bag with water or air first, if the plastic catheter flattens out, you can use it with warm water to solve the problem. br /> 2. Fasten the elastic waist belt and point the ureteral opening toward the notch in the urine bag. :
3. The two long bags are separated from the middle of the roots of the legs on the left and right, and connected to the two short belts upward in the back. Open the exhaust switch on the plastic urine bag, and hang the plastic urine bag on the bedside, and you can use it. :
List of packages:
1 x urine bag :
1 x panty (including catheter) :
1 x manual :

Избор на купувачи

Новини