• New
DOITOOL 2 бр. Витамин Лекарства Практичен Чист Пластмасов Слайсер За съхранение на Витамини Преносими Контейнери за Къмпинг Професионален Разделител Лекарства Седми?

DOITOOL 2 бр. Витамин Лекарства Практичен Чист Пластмасов Слайсер За съхранение на Витамини Преносими Контейнери

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

ПП ПРАКТИЧЕН НОЖ за хапчета -за дома, на открито, например, за пикник, къмпинг. КУТИЯ за ХАПЧЕТА за 7 ДНИ - Изработени от висококачествен полипропилен материал, достатъчно здрав и практичен за употреба.МИНИ КУТИЯ ЗА ЛЕКАРСТВА - на Острието не съдържат вредни тежки метали, и те могат да бъдат разделени на хапчета по желание, за да вземете точното дозиране.НОЖ за хапчета - Споделете с приятелите и семейството си, тъй като е практичен калъф за хапчета.СЕДМИЧЕН КОНТЕЙНЕР ЗА ЛЕКАРСТВА - това не е само разделител на таблетки, но и кутия за съхранение на хапчета, които могат да се носят в дамска чанта.Пакетът включва 2 x кутия за хапчета Характеристики -Цвят : Сива малка кутия за таблетки. -Размер : Около 12,00 X6,30 X1,80 см / 4,72 X2,48 X0,71 инча разделител за хапчета. - Произведен от висококачествен полипропилен материал, достатъчно здрав и практичен за използване на подложки за хапчета. - Нож за хапчета - удобен инструмент за тези, които трябва да бъдат нарязани хапчета за ежедневна употреба и ежедневно се транспортират кутийка за хапчета. - Разделител на таблетки е портативен размер, лесно да го носите в чантата, чантата, джоба или чантата седмичен организатор за лекарства. - Многофункционална кутия за хапчета ви позволява да съхранявате удобно и нарязани на таблетки в кутия за таблетки. - Споделете със своите приятели и семейството си, тъй като е практичен калъф за хапчета, малък калъф за хапчета. - Лесно разделяне на големи или малки таблетки, капсули, витамини или хранителни добавки Практично нож за хапчета. -Материал : Полипропилен контейнер за лекарства.Описание на продукта Нож за нарязване на таблетки Лесно да споделя големи или малки таблетки, капсули, витамини или хранителни добавки.Практичен нож за хапчета Споделете с приятелите и семейството си, защото това е практичен калъф за хапчета.нож за таблетки в контейнер за лекарства на една седмица - удобен инструмент за тези, които трябва да бъдат нарязани хапчета за ежедневна употреба и пътувания.

Основни свойства

Избор на купувачи

Водоустойчива Защита за душ|10x12 Инча Диализный Катетър, Шапка за душ, Голяма |Без лепило в Центъра, за кърмене Химиотерапевтического

BGN 13.49

【Защита за душата на пациента, намиращ се на диализа】 найНакрая сте намерили това, което трябва! Запоз�

Новини