• New
Огнен Дифузор XKDUN, Супер Тих 180 мл 3-Защитен Маслен Дифузор с настройка на посоката Ръми и подсветка на пламъка, Защита от автоматично изключване без вода, Преносим Е?

Огнен Дифузор XKDUN, Супер Тих 180 мл 3-Защитен Маслен Дифузор с настройка на посоката Ръми и подсветка на пламъка, Защита

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

【Оригинална лампа Mist Flame Light】 - Ароматни дифузор "XKDUN" е идеално за вашата ултразвукова ароматерапия。 Светлината на пламъка и хладна мъгла могат да бъдат събрани за създаването на оригиналния ефект на пламъка с помощта на модерни технологии ултразвук спрей, той прилича на пламъка на камината.Добавете няколко капки от разтворими етерични масла с растително аромат на разсейващи пламък, за да се радват на realx, заснет стрес, са идеални за използване в дома / офиса / зала за йога упражнения / фитнес зала / всекидневна / спалня. 【Много подаръци и топла грижа】- Този конус ще се превърне в най-добрият подарък за вашите приятели, любовници и роднини, за да се предпази ги от сухия въздух и умора.Няколко капки балсамов етерично масло може да запълни стаята на богата аромат, който е отличен за работа, отдих, занимания по йога, спа или сън. Тегло на продукта (включително и опаковка) : 470 g / 16,58 унция. Номинална вход : DC 5. Работен ток : ≤ 900 ma.Номинална мощност : ≤ 4,5 Вата. Капацитет на резервоара за вода : 180 мл. Обем на спрей : 15-20 мл/ ч. 1 : Моля, добавяйте вода под максимално линия, това ще се отрази на добивите от мъгла. 2 : Не отваряйте капака дифузьор при включване. 3 : Моля, използвайте чиста вода. почиствайте дифузор пъти в седмицата и не оставяйте вода в устройството. 4 : Моля, използвайте адаптер 5v/1 А, иначе той не ще да работи нормално, ако използвате различен адаптер. Моля, въведете водоразтворими растителни етерични масла.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини