• New
Дифузор за Ароматерапия, 130 мл Маслен Дифузьор, Овлажнител за Въздух със Студена Мъгла, Частна Клиника, Спа-Център, за офис, Дом (Кафе)

Дифузор за Ароматерапия, 130 мл Маслен Дифузьор, Овлажнител за Въздух със Студена Мъгла, Частна Клиника, Спа-Център,

Оценка на продукта:
BGN 7.27

Сума
В магазина

Ефективно намаляване на замърсяването на помещения, инфекция, най-добре защитете здраветоУлтразвуков овлажнител на въздуха, специално проектирана за домашна употреба.Можете също така да добавите и малко количество водорастворимого етерично масло, за да направи въздуха в помещението по-чист.Използването на ултразвукова технология няма да се отрази на вашето образование, работа или сън. 7 цвята led осветление, мека и успокояваща, която отговаря на вашите различни нужди. капацитет 130 мл, ниско ниво на шум по време на работа, защита от сух горене в продължение на 3 часа, с автоматично изключване на захранването и възможност да рестартирате, за да продължите да използвате.Ефективно намаляване на замърсяването на помещения, инфекция, най-добре защитете здравето.Ултразвуков овлажнител на въздуха, специално проектирана за домашна употреба.Можете също така да добавите и малко количество водорастворимого етерично масло, за да направи въздуха в помещението по-чист.Използването на ултразвукова технология няма да се отрази на вашето образование, работа или сън. 7 цвята led осветление, мека и успокояваща, която отговаря на вашите различни нужди. капацитет 130 мл, ниско ниво на шум по време на работа, защита от сух горене в продължение на 3 часа, с автоматично изключване на захранването и възможност да рестартирате, за да продължите да използвате. Ултразвуков овлажнител на въздуха, специално проектирана за домашна употреба.Можете също така да добавите и малко количество водорастворимого етерично масло, за да направи въздуха в помещението по-чист. Ефективно намаляване на замърсяването в затворени помещения, инфекция, най-добре защитете здравето. led лампа в 7 цвята, мек и успокояващ, отговарящи на вашите различни нужди. Използването на ултразвукова технология няма да се отрази на вашето образование, работа или сън. капацитет 130 мл, ниско ниво на шум по време на работа, защита от сух горене в продължение на 3 часа, с автоматично изключване на захранването и възможност да рестартирате, за да продължите да използвате.Спецификация : Функции : Ултразвуков овлажнител, специално проектирана за домашна употреба.Можете също така да добавите и малко количество водорастворимого етерично масло, за да направи въздуха в помещението по-чист.

Основни свойства

Features:
Ultrasonic humidifier, special designed for home use. You can also put a small amount of water‑soluble essential oil to make the indoor air fresher.:
Effectively reduce indoor pollution, infection, better protect health. :
7 colors LED light, soft and soothing, meeting your different needs. :
Using ultrasonic technology, will not affect your study, work or sleep.:
130ml capacity, low noise while working, 3 hours dry burning-resistant protection, automatic power off and can restart to continue using. :
Suitable for bedroom, living room, nursery, office, private clinic, spa or treatment center. :
Power on:
touch the power button to turn on the spray and colorful lights for the first time.Touch the second time to turn off the colorful lights touch the third time to turn off all.
Specification:
Condition:
100% Brand New
Optional Color:
Light Wooden Grain, Dark Wooden Grain, White
Voltage:
AC100-240V,50/60HZ, DC5V
Material:
PP/ABS
Capacity:
130ml
Function:
Humidifier, LED night light
Noise:
Lower than 36b
Package List:
1 x Host:
1 x Spare Cotton Swab:
1 x USB Cable:
1 x Manual:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Избор на купувачи

Новини