• New
OUSS Множество Зимни Топло PVC За Облекчаване на стреса и Болката, Чанта за Бутилка с Гореща Вода с Вязаным Мек Кроличьим Удобен Калъф за Согревающей ръце 22.12.6 (Цвят: Ка?

OUSS Множество Зимни Топло PVC За Облекчаване на стреса и Болката, Чанта за Бутилка с Гореща Вода с Вязаным Мек Кроличьим

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

Ефективна топло за шията и раменете, успокояваща и снимающая болкаЗа многократна употреба, вие можете да получите електрическа възглавничка за ръце и тяло по всяко време и на всяко място.Можете да използвате уреди за ръце и крака, и това е необходимо за запазване на топлината през зимата.Ефективна топло за шията и раменете, успокояваща и снимающая болка.Можете да го сложи в две ръце, като запазва топлината много дълго време.Ефективна топло за шията и раменете, успокояваща и снимающая болка.За многократна употреба, вие можете да получите електрическа възглавничка за ръце и тяло по всяко време и на всяко място.Можете да използвате уреди за ръце и крака, и това е необходимо за запазване на топлината през зимата.Ефективна топло за шията и раменете, успокояваща и снимающая болка.Можете да го сложи в две ръце, като запазва топлината много дълго време.Характеристики : 1. Ефективна топло за шията и раменете, успокояваща и улесняваща болка. За многократна употреба, преносим и ефективен. Отпуска цялото тяло, особено в шията. Мек вълнен плат за носене на подвижни и уютен. Запечатани конструкция на покрива. Поддържане на топлина.Параметри : Материал : PVC (поради ръчно измерване са възможни някои отклонения) на Помещение и включва : 1 бр. Забележка : При ръчно измерване разликата е 2-3%.Моля, моля, разгледайте внимателно таблицата за измерване преди закупуването на стоката.Моля, обърнете внимание, че има малка разлика в цвета трябва да бъде приемливо поради осветление и екрана.

Основни свойства

material:
PVC
(Due to manual measurement, there is a certain deviation):
Package include:
1pc
Note:
There is 2-3% difference according to manual measurement.:
Please check the measurement chart carefully before you buy the item.:
Please note that slight color difference should be acceptable due to the light and screen. :

Избор на купувачи

Новини