• New
Силиконови Облицовки за Белези (1,6 x 130, 3,3 м), Професионална Силиконова Лента за Белези, Силиконови Облицовки за Белези, за Многократна употреба Накладки за Премахва?

Силиконови Облицовки за Белези (1,6 x 130, 3,3 м), Професионална Силиконова Лента за Белези, Силиконови Облицовки за Белези,

Оценка на продукта:
BGN 6.72

Сума
В магазина

【Не предизвикващ дразнене на процедури за намаляване на белези 】 Нашата силиконова лента за образуване на белези е изработена от мек силикон медицински качествоТя не предизвиква дразнене, лесно се нанася и отстранява, осигурява безболезнено премахване и препозициониране.Той е безвреден за чувствителна и крехка кожа и запазва целостта и по време на употреба, дори при промяна на ситуацията. 【Е идеален за различни белези】 Нашата лента за белези е идеален за различни белези, включително хирургически белези, белези от цезарово сечение и белези от акне.Просто се прилагат върху стари или нови белези за намаляване на сърбеж, зачервяване и дискомфорт.Медицински силикон имитира естествения като бариера на кожата, предотвратява по-нататъшно увреждане на кожата и осигуряване на стабилност на превръзки. 【Безопасно за потребителите】 Изработена от 100% мек медицински силикон, нашата лента за белези не съдържа латекс и тефлон.Тези силиконови облицовки за белези въздействат на нови и стари белези и са безопасни за деца и възрастни.Просто отрежете до желаната дължина, почистете и нанесете. 【Съставка на медицински консумативи】 Нашата лента за белези, изработена от 100% мек медицински силикон, не съдържа латекс и тефлон.Мека и гъвкава, с отлична адаптивност, нашата лента за белези плътно прилепнала към тялото, образувайки оклузивна влажна среда за заздравяване, начин и разглаживая белези, като допринася за по-добро овлажняване и по-бързо зарастване без раздразнения. 【Омекотява стари и нови белези 】 Нашата дълга силиконова лента за белези са подходящи за лечение на различни белези, включително хирургически белези, белези от цезарово сечение и белези от акне.Просто нанесете на върха на стари и нови белези, за намаляване на сърбеж, зачервяване и дискомфорт.Това също помага при повечето видове белези, причинени от гипертрофией, постакне, келоидными белези, белези от травми и изгаряния, както и стрии. 【За многократна употреба и моющийся】 Силиконова лента за отстраняване и лечение на белези не разполага с лепило, така че може да се мие и да се използва отново няколко пъти.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини