• New
Самозалепващи Бинтовая Обвивка SainSpeed, 12 Опаковки Еластичен Бинт с размери 2 x 5 Ярда, Медицинска Лента за домашни любимци и Мъже, Самозалепващи се ленти за Разтягане ?

Самозалепващи Бинтовая Обвивка SainSpeed, 12 Опаковки Еластичен Бинт с размери 2 x 5 Ярда, Медицинска Лента за домашни любимци

Оценка на продукта:
BGN 5.49

Сума
В магазина

✅【Стабилност и защита 】 - Подходящ за хора и животниНашите ластични бинтове са идеални за стабилизиране на ставите, мускулите и сухожилията, възлага на повредени части и защита на кожата и рани.Нито един перевязочном материала не трябва да бъде липсата на еластични блокиране на бинтах. ✅【Придържаме към рани】- самозалепващи превръзки се придържат само към вас, а не върху кожата, косата или . Самозалепващи фиксирани превръзки може лесно да се мобилизират и да приключи. 95% памук и 5% еластан доставят се чувстват добре. ✅【Сложно производство】- Нашите фиксирани превръзки са с дължина 5 метра по списък, образувайки изключително здрава самозалепваща се превръзка.Дишаща еластична превръзка, водоустойчив, противоскользящий, който предпазва от изпотяване.Лейкопластыри опаковани отделно. ✅【i Ideal превръзка】 - самоклеящийся превръзка с ширина 2 инча и е подходящ за кучета и коне.Използва се за лечение на ноктите, крайниците и ставите, или като превръзка на копита.Самозалепващи превръзки и самозалепващи превръзки - задължително във всеки дом. ✅【Сценарии за многократна употреба】 - Нашите превръзки на самозалепващи и те могат лесно да се скъса ръчно.Те основно се използват за фиксиране на превръзки, бинтове за домашни любимци и защита на спортни хора.Те са удобни и бързи и не изискват допълнителни инструменти като ножици, тиксо и така нататък.Характеристики : 1. Стабилност + защита : Подходящ, както за хората, така и за животните.Нашите ластични бинтове са идеални за стабилизиране на ставите, мускулите и сухожилията, обездвижване на повредени части и защита на кожата и рани.Еластичната определяне на превръзка не трябва да липсва нито един перевязочном материал 2. Се придържа към Рани : Самоклеящийся превръзка се придържа само към себе си, а не върху кожата, косата или . Самозалепващи се задържа превръзки може лесно да се мобилизират и да приключи. 95% памук и 5% еластан за удобна засаждане 3. КАЧЕСТВЕНО ушити : нашите заключване превръзки се предлагат с дължина от 4,5 метра в ролка и образуват изключително здрава самозалепваща се превръзка.

Основни свойства

5cm x 4.5m:
Material:
non-woven fabric
Applicable objects, pets, people:
Individual weight:
25g±5g
Package includes:
12 x 5cm x 4.5m strap

Избор на купувачи

Новини