• New
INOOMP 2 бр. Защитно борда на самолета, Огради, Защита чиния, Аксесоари за радио контрол, за Стягане на ръцете, Аксесоари за Удобен защита на ръцете, Защитно защита за ръ?

INOOMP 2 бр. Защитно борда на самолета, Огради, Защита чиния, Аксесоари за радио контрол, за Стягане на ръцете, Аксесоари

Оценка на продукта:
BGN 5.69

Сума
В магазина

ABS ПРАКТИЧЕН предпазител за пръст - този предпазител за пръстите на дрона предпазва и намалява теглото, почти не засяга полет на дрона, което ви дава маса красивите и приятни изживявания.ЗАЩИТЕН ЕКРАН ЗА ПРЪСТИТЕ на ДРОНА - Уникален кух дизайн на тази пистата за излитане и кацане площадки доставя удоволствие и я прави приятна за своя употреба.ЗАЩИТА ЗА ПРЪСТИТЕ на РАДИОУПРАВЛЯЕМОГО ДРОНА - Нашата защитна защита за пръстите на краката може да се прилага към ръчно ограждениям за ефективна изолация витлото има много широк спектър от приложения.Предпазител за ръцете ДРОНА е удобна, неразрушающая инсталиране, лесен и бърз монтаж и не вреди на машината.ЗАЩИТЕН ЩИТ ЗА отпечатъци, КОГАТО се ПРИЗЕМЯВА - Можете да споделите този защитен щит за пръстите със своите приятели и семейството си, защото той е много практичен, и те ще бъдат приятно изненадани от получаване му.Пратката включва 2 x flap Характеристики Материал : ABS-предпазител за ръце -Цвят : бял предпазител за ръце -Размер : 11,50 X3,70 X1,50 см/4,52 X1,45 X0 защита за пръстите на дрона. -Този защитен пръст произведени в съответствие със строгите производствени спецификации и слоеве проверени, за да се гарантира качеството на продукта за защита на пръстите. -Лека в переноске и използване, тази удобна защита за пръстите не ще ви донесе неудобства по време на транспортирането и лесно може да се използва по всяко време за защита на ръцете при приземява. -Нашата защита за пръстите на дрона, произведени от надежден материал ABS, който да е лесно да се повреди и да се деформира, тя е здрава и може известно време спокойно да се използва като практична защита за пръстите. -Многократно шлифоване осигурява гладка повърхност и позволява да се избегне неравностите, така че няма нужда да се притеснявате за това, че имате увреждане на кожата с помощта на тази програма finger guard удобна защита за пръстите. -Това е много подходящ за употреба в сценария на полет беспилотника.Нашият landing guard прави играта по-разнообразна и има много удобни и интересни игри беспилотник.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини