• New
CYUHAN, 2 броя, гривна за магнитотерапии Fit Plus, за отслабване, за мъже, Регулируема мъжка гривна Ultra Strength, Лечебен Гривна Health Energy Shape Up, за контрол на затлъстяването (2 чере?

CYUHAN, 2 броя, гривна за магнитотерапии Fit Plus, за отслабване, за мъже, Регулируема мъжка гривна Ultra Strength, Лечебен Гривна

Оценка на продукта:
BGN 7.88

Сума
В магазина

Материал : 100% чист титан + магнитна сила Цвят : Сребристо, Златисто, сребристо, черно, Черно-злато, Злато.Процесът на обработка на : Галванично покритие.Списък на продуктите : : 2 бр. * Гривна за магнитотерапии Fit Plus. ?【Загадъчна източна магнитна терапия】 магнитна терапия - тя е ефективна алтернативна терапия.Той е магически начин е бил използван в продължение на векове в древен Китай, за да облекчи болката, да противовъзпалително действие, за подобряване на кръвообращението и възстановяване на положителната енергия!. ?【Получавате по-разлагане на мазнини】 Естествен магнетизъм изпраща сигнал на организма към ефективното разграждане на мастните клетки.Спомагат за по-бързото метаболизма и храносмилането, помага ви лесно да постигнете стройна фигура. ?【Премахване на токсините】 Почистете тялото, изведете на вредните токсини и уберегите на тялото си от главоболие, гадене, настинки и други общи заболявания. ?【Подобри кръвообращението】 Насърчаване на здравословно кръвообращение!Това също помага за намаляване на високо кръвно налягане и предотвратяване на бъдещи медицински разходи. ?【Елегантен дизайн】 е Изработена от висококачествени сплави и магнити.Класически сребърни звена на веригата фино полирани, а по краищата са нанесени блестящи и нежни златни и сребърни линии, което го прави по-привлекателна.Независимо дали е за подарък на баща си или на друг, това означава, че вие искате да им предам подходяща концепция на здравеопазването. ?【Загадъчна източна магнитна терапия】 магнитна терапия - тя е ефективна алтернативна терапия.Той е магически начин е бил използван в продължение на векове в древен Китай, за да облекчи болката, да противовъзпалително действие, за подобряване на кръвообращението и възстановяване на положителната енергия!. ?【Получавате по-разлагане на мазнини】 Естествен магнетизъм изпраща сигнал на организма към ефективното разграждане на мастните клетки.Спомагат за по-бързото метаболизма и храносмилането, помага ви лесно да постигнете стройна фигура. ?【Премахване на токсините】 Почистете тялото, изведете на вредните токсини и уберегите на тялото си от главоболие, гадене, настинки и други общи заболявания.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини