• New
Healeved Масажни Инструменти Инструменти 16 бр. Инструменти За Пътуване Мини-Титуляр на Притежателите на Чист Малък Титуляр: Артрит Пречистване на Гърба, Мускулна Сков?

Healeved Масажни Инструменти Инструменти 16 бр. Инструменти За Пътуване Мини-Титуляр на Притежателите на Чист Малък Титуляр:

Оценка на продукта:
BGN 6.77

Сума
В магазина

медСРЕДСТВО за ГРИЖА за ЗДРАВЕТО ПРИ ПРИЖИГАНИИ - продукт ще се появи съвсем скоро, когато ще трябва да ги използват за дълго време един начин.ПРЕНОСИМА КУТИЯ ЗА ИЗЦЕЛЕНИЕ - продуктът може да се представи като добър подарък на приятели, така че те винаги да се чувстват щастливи.МЕТАЛНА КУТИЯ ЗА ОБГАРЯНЕ - продукт ще ви помогне да се поддържа добро здраве.И това е чудесно средство за изгаряния в дома си.КУТИЯ за медицинското ОБГАРЯНЕ с билки в ДОМАШНИ УСЛОВИЯ - продукт ще ви помогне да се поддържа добро здраве.И това е чудесно средство за изгаряния в дома си.КУТИЯ ЗА ОБГАРЯНЕ - собствени и безопасна за тялото ви.Лесен за управление, удобно и практично.Списък на пакетите в 8 x Кутии за обгаряне, Особености -Материал : мед. - Продуктът може да се използва за укрепване на далака и стомаха, за да се отървем от влага и студ. - Произведено от меден материал, продуктът е практично за по-дълга употреба. - Продуктът помага за подобряване на дисменорею, подобрява кръвообращението и премахва застой на кръвта. -Цвят : златист -Размер : около 3,50 X3,50 X3,50 см/1,38 X1,38 X1,38 инча - Продукта ще ви помогне да се поддържа добро здраве.И това е чудесно средство за изгаряния в дома си. - Лек и преносим, по-удобен за използване и съхранение.Продуктът е изпълнено с глоба изработка.Информация за стоки, Кутия за обгаряне Търсите професионална, достъпна кутия за обгаряне?Вие търсите надежден инструмент, който можете да използвате за извършване на няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален кутия за обгаряне, трябва да отговарят на вашите нужди. инструмент за обгаряне на здравето - това е един от най-добрите варианти за вас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини