• New
Раменната превръзка при тендините ХЕЙУАНПИУСА, 57 * 43 см, Електрическа топла вода чанта за врата, Регулируема Температура, Жилетка, Шал, Улесняваща болка, Терапия, Зи?

Раменната превръзка при тендините ХЕЙУАНПИУСА, 57 * 43 см, Електрическа топла вода чанта за врата, Регулируема Температура,

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

Топла вода чанта, изработена от висококачествена тъкан от коралов руно, мека, приятна за кожата и приятна на допир (Подвижни текстилен калъф за машинно пране. - Тази топло бързо се нагрява в продължение на няколко секунди, ефективно затопляне замразени ръцете и краката, подобрява кръвообращението, отпускане на тялото, успокоява уморените мускули и стави и облекчава болката на възпалени мускули. - 3 различни температури (ниска -30, средно-40, най-висока-50), за да отговарят на различни нужди и осигуряване на максимален комфорт. Оказва добър ефект при лечение на болка и скованост в раменете, врата, гърба, ръцете, краката, корема и други части на тялото. Е оборудван с LCD контролер, лесен за управление, 2,3 метра захранващия кабел, за да се наслаждавате на процеса на топлинна обработка в удобно легло /стол. Топла вода чанта, изработена от висококачествена тъкан от коралов руно, мека, приятна за кожата и приятна на допир. (Подвижни текстилен калъф за машинно пране. - Тази топло бързо се нагрява в продължение на няколко секунди, ефективно затопляне замразени ръцете и краката, подобрява кръвообращението, отпускане на тялото, успокоява уморените мускули и стави и облекчава болката на възпалени мускули. - 3 различни температури (ниска -30, средно-40, най-висока-50), за да отговарят на различни нужди и осигуряване на максимален комфорт. Оказва добър ефект при лечение на болка и скованост в раменете, врата, гърба, ръцете, краката, корема и други части на тялото. Е оборудван с LCD контролер, лесен за управление, 2,3 метра захранващия кабел, за да се наслаждавате на процеса на топлинна обработка в удобно легло /стол.Технически характеристики : Материал : корал руно + abs Цвят : сиво синьо Размер : 57* 43 см Тегло : 0,53 кг Размер на опаковката : 28.5 см Опаковъчен лист : 1 * Топло за раменете и шията.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини