• New
НИНА НУГРОХО Нов Генератор на Енергия Пирамида от Оргона, Аметист, Перидот, Здравословен Натурален Кристал, Генератор на Чакрите с Рейки, Пирамида от Оргонита, Укра

НИНА НУГРОХО Нов Генератор на Енергия Пирамида от Оргона, Аметист, Перидот, Здравословен Натурален Кристал, Генератор

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

1 Пирамидка от оргона ръчно изработени : Изработена от смола и мед на прах външната част на тази каменна пирамида ръчно изработени направено от смола.Това е много добър генератор на енергия Огонита.Тъй като и камък и смола са натурални, всяко произведение на изкуството, ръчно изработени ще има тънки разлики. Генератор на енергия кристална пирамида : Пирамида може да се събира и почистване на енергия във Вселената, а след това я изпрати навън.Оливин - камък на богатството, и заключителни оливинового на паричния дърво в пирамидата ще ви помогне да привлечете повече положителна енергия и богатство.Чип кристал в долната част на пирамидата преобразува отрицателната енергия в положителна и освобождава чрез точки на върха.Това оказва значително влияние върху балансиране на чакрите, изцеление на аурата, пречистване и засилване на личната енергийна аура!. Украса за дома и офиса Пирамида от камъни - чудесен избор за декорация за вашия офис, дом на масата за хранене, и т. Това може да намали на негативната енергия, генерируемую компютри, телевизори и други домакински уреди на вас.Когато се използва като украса може да се създаде положителна атмосфера в семейството, а също така и да донесе сладки сънища, ако го сложат на легло. Пирамидка от оргона ръчно изработени : Изработена от смола и мед на прах външната част на тази каменна пирамида ръчно изработени направено от смола.Това е много добър генератор на енергия Огонита.Тъй като и камък и смола са натурални, всяко произведение на изкуството, ръчно изработени ще има тънки разлики. Генератор на енергия кристална пирамида : Пирамида може да се събира и почистване на енергия във Вселената, а след това я изпрати навън.Оливин - камък на богатството, и заключителни оливинового на паричния дърво в пирамидата ще ви помогне да привлечете повече положителна енергия и богатство.Чип кристал в долната част на пирамидата преобразува отрицателната енергия в положителна и освобождава чрез точки на върха.Това оказва значително влияние върху балансиране на чакрите, изцеление на аурата, пречистване и засилване на личната енергийна аура!.

Основни свойства

Material:
Crystal Epoxy
Packing:
bubble bag
Size:
Length 50 Width 50 Height 50mm/1.9*1.9*1.9in
Model:
A-E
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement.:
1 X Orgonite Pyramid :

Избор на купувачи

Новини