• New
Набор от етерични масла от Карамфил, с Етерично масло от Роза, Чисто и Натурално Етерично масло от Карамфил, за да Дифузьор, кожата, Косата, производство на свещи, Са?

Набор от етерични масла от Карамфил, с Етерично масло от Роза, Чисто и Натурално Етерично масло от Карамфил, за да Дифузьор,

Оценка на продукта:
BGN 3.72

Сума
В магазина

Чисто органично етерично масло от карамфил : без добавки и пълнителиЕтеричните масла от карамфил се използват за ароматерапия, вана, грижа за косата, сауни, освежаване на въздуха, сапун и бани и т. Чисто карамфилово масло, извлечено от пъпки карамфил, с уникален аромат на цветя създава плътен, топъл, сладък аромат на подправки. 100 МЛ органично етерично масло от роза (Rosa damascena) : Без добавки и пълнители.Етеричните масла от роза се използват за ароматерапия, вана, грижа за косата, сауни, освежаване на въздуха, приготвяне на сапун и бани и т. на 100% чисто розово масло, извлечено от цветовете на роза, с уникален аромат на рози създават приятна, сладка, романтична атмосфера.Ние отдаваме голямо значение на качеството на етерични масла.По тази причина ние тестваме всяка една партида на етерични масла за нашите клиенти, за да сте сигурни в чистотата на всяко масло.Подходящ за дифузьор, изпаряване, вдишване, почистване, парфюми, грижа за дома (хол, баня, кабинет) офис, на открито, на къмпинг, зала за йога, кола и спа и т. Топъл връх : само за външно приложение.Избягвайте да докосвате кожата, не разреден я с масло-носител.Да се съхранява на място, недостъпно за деца и домашни животни място.Чисто органично етерично масло от карамфил : без добавки и пълнители.Етеричните масла от карамфил се използват за ароматерапия, вана, грижа за косата, сауни, освежаване на въздуха, сапун и бани и т. Чисто органично етерично масло от карамфил : без добавки и пълнители.Етеричните масла от карамфил се използват за ароматерапия, вана, грижа за косата, сауни, освежаване на въздуха, сапун и бани и т. Чисто органично етерично масло от карамфил : без добавки и пълнители.Етеричните масла от карамфил се използват за ароматерапия, вана, грижа за косата, сауни, освежаване на въздуха, сапун и бани и т. Чисто карамфилово масло, извлечено от пъпки карамфил, с уникален аромат на цветя създава плътен, топъл, сладък аромат на подправки. 100 МЛ органично етерично масло от роза (Rosa damascena) : Без добавки и пълнители.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини