• New
BUENSUENO 360 ° Гел Ледената Шапка за облекчаване на главоболие при Мигрена, студена и Топла Терапия, Множество Превръзка на Главата, Устройство за Облекчаване на Главоб?

BUENSUENO 360 ° Гел Ледената Шапка за облекчаване на главоболие при Мигрена, студена и Топла Терапия, Множество Превръзка

Оценка на продукта:
BGN 7.36

Сума
В магазина

❤【ДИЗАЙН : КАПАЧКА за облекчаване на главоболие при мигрена】 Това растягивающееся компресия дреха артикул с един размер подходящ за всичкиА гелевую шапка от мигрена може да се замрази за лечение на студ или загрейте в микровълновата фурна за лечение на топъл.Пряко въздейства върху проблемните зони, като например уиски, челото, хълбоците, врата, задната част на главата и очите. ✅【АКТУАЛИЗИРАНО НОВО ПОКОЛЕНИЕ】 Размер на покритие с 20% повече, отколкото при обичайните маски на главата лед от мигрена.Сигурен медицински гел с лед - Твърди гелове за тайна от мигрена са напълно безопасни и не се разкъсват и не се случва .Гъвкав капачка за компрессионных пакети с лед BUENSUENO осигурява естествено охлаждане при мигрена и главоболие на 360 ° по време на комфортен престой за по-бързо възстановяване.А конструкцията без застежек означава липсата на мръсни потребителите или неудобни пакети с лед, вложки или неудобни ремъците. ❤【Най-добрият подарък】 Тази шапчица за облекчаване на главоболие е подходящ при мигрена, помага за облекчаване на възпалението, напрежение, синусите на носа и стрес, както и подуване на очите, което го прави идеален многократно шапочкой за облекчаване на главоболие за мъже, жени и деца, страдащи от главоболие, мигрена, главоболие или лицева напрежение.Тази безопасна капачка от главоболие с лед, идеална като подарък за нуждаещите човек приятел или член на семейството й / му ще се радвате на тази шапчица от главоболие, и той / тя ще ви напомня за грижите си всеки път, когато ще го използват. ✅ЛЕСНА УПОТРЕБА 【ТЕРАПИЯ СТУД】 Сложете шапка за облекчаване на главоболие в пакет с цип и поставете в хладилник при температура от -18 ℃ за 1-2 часа. 【ТОПЛА ТЕРАПИЯ】 поставете в микровълнова печка.Започнете с 30 секунди и се добавят със стъпка от 30 секунди, за да получите желаната температура.(Времето не трябва да надвишава 90 секунди. ❤【Ангажимент на 180 дни】 100% удовлетворение За всички продукти BUENSUENO ние се стремим да предоставят качествени услуги, включително бърза доставка, добра комуникация и ангажимент за цялостна политика на компанията.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини