• New
Apengshi Натурален Прозрачен Кварцов Кристал Камък 0,99-1,32 килограма Ръчен Чук Нередовен Алкохол Камък Почистване на Съблекалня на Фън-Дхуэй Енергийна Медитация Отдел ?

Apengshi Натурален Прозрачен Кварцов Кристал Камък 0,99-1,32 килограма Ръчен Чук Нередовен Алкохол Камък Почистване на Съблекалня

Оценка на продукта:
BGN 5.33

Сума
В магазина

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Натурален градешки камък, той е груб или суров, необработен, с неправилна форма, прозрачно и матово на цвят, поради естествен материал вътре в кристала ще бъде вата, ледени пукнатини, симбиоза държави на тялото и т. Това не е недостатък, това е естествен отпечатък.Дизайн и декорация на : Натурален градешки камък, непреработени и неправилна форма, може да се използва като декорации за дизайн на бижута, както и за декорация на дома, което ще изглеждат различно и стилно.Лечебна енергия : Натурален кристал - добър лечебен камък рейки, той може да балансира магнитно поле, премахване на безпокойство и страх, изчистване на отрицателна енергия, медитация и релаксация, като същевременно може да се използва като енергиен камък входно ниво, неговата енергия ще ви донесе неочаквани изненади. ❤Какво получавате : 1 бр. уникални принадлежат само към собствените си натуральному кристално кварцевому скала.Ръчно изработени, висококачествени декорация от естествен кристал, оригинален вид, пълен с енергия, прочистване на алкохолна камък. Тегло около 0,33-0,66 паунда (около 150-300 g), натурален бял кристал камък, тъй като той е създаден от природата, моля, моля, промяна на размер, форма, цвят.Забележки : тъй като всеки предмет е различен, снимки на кристали са предназначени само за демонстрация. ❤Енергията на кристала : Натурален прозрачен кварцов кристал има своя чиста енергия, която може ефективно подобряване на неговата собствена аура, бързо се зарежда и да се стимулира потенциал.Той има силна очищающей сила, която може да поеме негативната енергия и за подобряване на вашето състояние.Промяна на магнитното поле на дом, за да допринесе за семейния баланс и хармония. ❤Определяне : Бял кристал можете да поставите в къщи или в офиса, за да се избегнат смущения на негативна енергия.В същото време неговата мощна енергия оказва помощно въздействие на индукция на медитация.Сложете го на олтара, по време на молитва, гадаене и церемонии, за да конфигурирате енергия.Възможности за природен кристал са безкрайни. ❤Следпродажбено обслужване - Ние вярваме, че ще ви хареса нашия уникален кварц.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини