• New
Healeved 72 бр. Ароматерапевтични Ротанговый Ароматни Дифузор Решетки за Етерични Масла Ароматерапевтические Решетки Ароматни Тръстика Дифузор Ароматни Маслени Пръч?

Healeved 72 бр. Ароматерапевтични Ротанговый Ароматни Дифузор Решетки за Етерични Масла Ароматерапевтические Решетки Ароматни

Оценка на продукта:
BGN 5.37

Сума
В магазина

Комплект РЕШЕТКИ за баня - Творчески украса за тамян могат да подобрят стил и атмосфера на помещениетоАРОМАТНИ ПРЪЧИЦИ на АВТОМОБИЛА - те могат да служат за украса на дома, създавайки необичайно визуално впечатление и практични. АРОМАТНИ ПРЪЧИЦИ ЗА СТАЯ - Те са много подходящи и като украса у дома и да създадете уникална художествена атмосфера.Язычковый ДИФУЗОР-пръчка 8 ИНЧА - те позволяват на ароматерапията е по-добре да проникне и правят аромата по-дебел. АРОМАТНИ РЕШЕТКИ-коли - те са подходящи за украса на маси, тумбочек, первази, рафтове и шкафове.Комплект РЕШЕТКИ за баня - Творчески украса за тамян могат да подобрят стил и атмосфера на помещението.АРОМАТНИ ПРЪЧИЦИ на АВТОМОБИЛА - те могат да служат за украса на дома, създавайки необичайно визуално впечатление и практични. АРОМАТНИ ПРЪЧИЦИ ЗА СТАЯ - Те са много подходящи и като украса у дома и да създадете уникална художествена атмосфера.Язычковый ДИФУЗОР-пръчка 8 ИНЧА - те позволяват на ароматерапията е по-добре да проникне и правят аромата по-дебел. АРОМАТНИ РЕШЕТКИ-коли - те са подходящи за украса на маси, тумбочек, первази, рафтове и шкафове.Осъществяване Списък на 72 x Ароматни решетки Характеристики -Размер : 20,00 X0,50 X0,50 см / 7,86 X0,20 X0 Украса за вази. - Те са идеални за украса на писмени маси, тумбочек, первази, рафтове и шкафове ароматни пръчици-конуси. - Те са прости по дизайн, но са много практични за използване, което ви дава добър опит с тростниковым разсейвател Stick 8 инча. -Материал : дифузор за аромати от полиестер - Прост стил прави къщата елегантен, подходящ за украса на сцена или подарък ароматна пръчица. - Тези прости и шикозни декорации за тамян идеални за украса на вашия дом, автомобил и т. Пръчка за цветята дифузьор. - Тези ароматерапевтические пръчки нежни, красиви, даващ усещане за изкуството вашите домашни ароматерапевтическим палочкам. -Цвят : както е показано на картинката Украса за вази Описание на стоките Беспламенный ароматни дифузер Подходящ за дома, офиса, кафенета и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини