• New
Автоматично Храпящее Устройство, Електрическо Храпящее Устройство Подобрява Вибрираща Импулс Сън 5 Кутия за Преносим Микротоковый за Дома

Автоматично Храпящее Устройство, Електрическо Храпящее Устройство Подобрява Вибрираща Импулс Сън 5 Кутия за Преносим

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

УДОБНО облекло : Интелигентно автоматично намеса, вграденият интелигентен чип изкуствен интелект и батерия с голям капацитет, здрав и издръжлив, лесен за ползване в чорапПРЕДОТВРАТЯВАНЕ на ХЪРКАНЕТО : автоматично и точно откриване на хъркането с помощта на високочестотни сензори и масаж сублингвално и нерви и на мускулите на долната челюст с помощта на вибриращи импулси.ПОРТАТИВЕН дизайн : С USB интерфейс, се изисква връзка с Интернет.Мини размер, който лесно да носите със себе си.Дизайн на дантела, му е лесно да загубиш, лесно се носи.Ще ПОДОБРИ ДИШАНЕТО : Различни честоти на вибрации спомагат за подтягиванию на мускулите, регулират ритъма на дишането и правят дишането по-гладка.БЕЗОПАСЕН ЗА УПОТРЕБА : с помощта на физически импулс, вибрации насърчава релаксация на тялото, намалява стреса, облекчава тревожността и спомага за дълбок сън, който е неинвазивен. ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ на ХЪРКАНЕТО : автоматично и точно откриване на хъркането с помощта на високочестотни сензори и масаж сублингвално и нерви и на мускулите на долната челюст с помощта на вибриращи импулси. Ще ПОДОБРИ ДИШАНЕТО : Различни честоти на вибрации, ще допринесе за подтягиванию на мускулите, регулира ритъма на дишането и ще направи дишането по-гладка. БЕЗОПАСЕН ЗА УПОТРЕБА : с помощта на физически импулс, вибрации насърчава релаксация на тялото, намалява стреса, облекчава тревожността и спомага за дълбок сън, който е неинвазивен. Удобно облекло : интелигентно автоматично намеса, вграденият интелигентен чип AI и батерия с голям капацитет, здрав и издръжлив, лесен за ползване в чорап. Портативен дизайн : с USB интерфейс, се изисква връзка с Интернет.Мини размер, който лесно да носите със себе си.Дизайн на дантела, му е лесно да загубиш, лесно се носи.Параметри : Тип на продукта : Електрическо храпящее устройство Материал : ABS, неръждаема стомана, електронни компоненти Размер на продукта : 49x22x16 мм /1,9 х 0,9 х 0,6 инча Тип на батерията : литиево-йонна батерия 120 mah (вградена) Номинално напрежение : 3,7 На Оборудване : 5 степенна Как да използвате : 1.

Основни свойства

Item Type:
Electric Snoring Device
Material:
ABS, stainless steel, electronic components
Product Size:
49 x 22 x 16mm / 1.9 x 0.9 x 0.6in
Battery Type:
Lithium battery 120mAh (built in)
Rated Voltage:
3.7V
Gear:
5 gears
How to Use:
1. Hold down the power button for 2 seconds to power on. :
2. Short press the power button to adjust the strength. :
3. The default power on strength is 1 gear, and a total of 5 gear cycles are selected (the number of steady indicators is the number of gears). :
4. During the working period, the blue indicator light is on. :
5. The blue LED light flashes during the charging process, and the blue LED light is steady after it is full. It cannot be turned on during the charging. :
Package List:
1 x Electric Snoring Device :
1 x Manual :
1 x USB Cable :

Избор на купувачи

Новини