• New
Спринцовка ARDES за точно въвеждане на ветеринарните лекарства и ваксини. За многократна употреба. Висока производителност. Ергономичен дизайн. Небьющийся Прозрачн?

Спринцовка ARDES за точно въвеждане на ветеринарните лекарства и ваксини. За многократна употреба. Висока производителност.

Оценка на продукта:
BGN 8.15

Сума
В магазина

В КУТИЯТА : Един (1) ветеринарен спринцовка ARDES с о-пръстен, с капацитет 50 мл Този модел НЕ включва в себе си най-силния корекция на дозата.Е Предназначен само за ветеринарни прилагане.ВЕТЕРИНАРНИ СПРИНЦОВКИ за ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА ARDES : Професионален дозиращият спринцовка за точни инжектиране на ветеринарните на антибиотици и ваксини.Високо качество на материали и дизайн осигуряват лесна поддръжка, почистване и дълъг живот.Ергономичен дизайн.Продукт - истински ARDES, направен във Франция.ЗДРАВ предлага се в размери от 10 мл, 20 мл, 30 мл и 50 мл, с възможност за регулиране на дозата за размери 10 мл и 20 мл. Трайно игольчатое връзка Luer Lock.Спринцовки Ardes са подходящи за използване в дадена ферма или ранчо, в зоологическата градина или ветеринарната клиника. ВЕТЕРИНАРНИ СПРИНЦОВКИ за ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА ARDES : Професионален дозиращият спринцовка за точни инжектиране на ветеринарните на антибиотици и ваксини.Високо качество на материали и дизайн осигуряват лесна поддръжка, почистване и дълъг живот.Продукт - истински ARDES, направен във Франция.Предлага се в размери от 10 мл, 20 мл, 30 мл и 50 мл, с възможност за регулиране на дозата за размери 10 мл и 20 мл. Трайно игольчатое връзка Luer Lock.Спринцовки Ardes са подходящи за използване в дадена ферма или ранчо, в зоологическата градина или ветеринарната клиника.Иновативни, висококачествени материали и конструкция осигуряват дълъг експлоатационен живот.Спринцовки ARDES издържат на натоварване при интензивна употреба.Специално сконструированное връзка между пръчката и дръжка предотвратява счупване.Ергономичен дизайн отговаря на формата на ръцете си.Спринцовки ARDES лесно разбират за цялостно почистване, стерилизация или техническо обслужване.Устойчив на всички лекарствени продукти, препарат за почистване и дезинфекция средства - дори и на агресивни вещества.Устойчив на висока температура и uv радиация.Всички компоненти могат да се пекат в автоклав.Гравиран градация черен пигмент осигуряват лесна четливост при малко светлина.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини