• New
Дамски и мъжки чанти през рамо с черепа Голям размер Chikencall, Многофункционална Раница в стил пънк с нитове, торби през рамо и портмонета (черен череп)

Дамски и мъжки чанти през рамо с черепа Голям размер Chikencall, Многофункционална Раница в стил пънк с нитове,

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

? ? Висококачествен материал : Ултра мека синтетична веганская кожа с тъканната подплатаМодерна черна оборудване.Той здрав и издръжлив.Изпълнена с детайлни интегрирания шевове.Отлично качество на изработка.ТАЗИ ЧАНТА НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ОТ ДЕЦА ПОД 12 ГОДИНИ. ? ? Размер : 45x13x40 см / 17,7x5,12x15,7 инча (Lxwxh); Тегло : 1,1 кг Забележка : 3 многофункционални начина на използване.Можете да се регулира на дължина, 2 на раменните колани. [височина 29 cm-40 cm] се използва като чанта през рамо, [височина 56 см] се използва като чанта през рамо, [дължина 70 см-116 см] се използва като раница, переключайте използване по всяко време и на всяко място, за да направи пътуването удобно.ТАЗИ ЧАНТА НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ОТ ДЕЦА ПОД 12 ГОДИНИ. ? ?Особен стил и функционалност : Страхотна мултифункционална чанта-торба с нитове, украсена с елементи на декора.И той може да побере i Pad, чадър, книга A8, дрехи, портфейл, телефон, козметика и т.; идеален за пътуване, багаж, бизнес пътуване, походи, къмпинг или извънредни ситуации, а също така може да се използва като шопинг през уикенда, чанти и калъфи за дрехи,, за една нощ.ТАЗИ ЧАНТА НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ОТ ДЕЦА ПОД 12 ГОДИНИ. ? ?Голям капацитет 2 джоба с прорези за телефон и карти, 1 джоб с цип на задната стена за чантата си за пари; 1 външен джоб с цип отзад крадец; Много джобове и голям капацитет.ТАЗИ ЧАНТА НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ОТ ДЕЦА ПОД 12 ГОДИНИ. ??Гаранция за пазаруване : Всеки продукт е напълно нов и е изработен с високо качество.При всякакви проблеми с качеството, ние предлагаме 90 дни безплатно връщане или гаранция за връщане на парите.ТАЗИ ЧАНТА НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ОТ ДЕЦА ПОД 12 ГОДИНИ. ? ? Висококачествен материал : Ултра мека синтетична веганская кожа с тъканната подплата.Модерна черна оборудване.Той здрав и издръжлив.Изпълнена с детайлни интегрирания шевове.Отлично качество на изработка.ТАЗИ ЧАНТА НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ОТ ДЕЦА ПОД 12 ГОДИНИ. ? ? Размер : 45x13x40 см / 17,7x5,12x15,7 инча (Lxwxh); Тегло : 1,1 кг Забележка : 3 многофункционални начина на използване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Дамски Безпроблемно Монтиране Гащи с висока Талия, плътно Прилепнали Гащи за Всеки Ден, Подтягивающие Бедрата, Бельо, Корректирующий

BGN 0.49

Срокът за доставка е 710 работни дни❤❤【Подарък за жени】 Чорапогащи, специално предназначени за жени.От

Новини