• New
Магазин MIGUO, Бохо-Шик, Модерни, Универсални Дървени Висящи Обеци с Дълга Четка за Жени и Момичета, Елегантните Геометрични Очарователни Обеци Ръчно изработени Пода?

Магазин MIGUO, Бохо-Шик, Модерни, Универсални Дървени Висящи Обеци с Дълга Четка за Жени и Момичета, Елегантните Геометрични

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

❤РАЗМЕР❤ Размер на 5,8 * 2,9 см (2,28 *1,14 инча) ❤МАТЕРИАЛ ЗА ОБЕЦИ❤: дизайн обици абсолютно не се използва никел или олово, което ги прави безопасни за децата и жените с алергия към никел и олово.лесен и не ще се увеличи натоварването на ушите си, лесно се побира и се отстранява, удобен за носене.Добавете тази очарователна чифт обици колекция бижута на вашите близки и бъдете спокойни, всеки път, когато ги нямаш. ❤Применимая сцена❤ Тези обици са подходящи за ежедневието, сватба, рожден ден, годеж, партита, Коледа, абитуриентски, посещения на танци, всеки повод, когато желаете да бъде по-бляскава и да получите повече комплименти. ❤ИДЕАЛЕН подарък ❤ Тези висящи обеци-капчици могат да покажат красотата и индивидуалността на жената.Придайте ви очарователен вид и да печелят повече комплименти.Стилен и уникален дизайн го прави специален подарък за вашата любима, приятелка, жена, булка, дъщери, приятелки или просто за вас самите.Подходящ за деня на Свети Валентин, рожден ден, Коледа и така нататък. ❤СТРАХОТНО ОБСЛУЖВАНЕ на клиентите❤:Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще възстановим парите си в рамките на 24 часа или ще ви изпратим замяна.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини