• New
Doyafer Висулки От Сребро 925 Проба, Железни Стръмни Мъжки Мъниста с мики и доналд, Мики и Мини маус и За Жени, Гривни, Колие, 3 бр./Опаковане.

Doyafer Висулки От Сребро 925 Проба, Железни Стръмни Мъжки Мъниста с мики и доналд, Мики и Мини маус и За Жени, Гривни, Колие,

Оценка на продукта:
BGN 15.86

Сума
В магазина

❤【Отличен материал】 Чар Doyafer е изработен от сребро 925 проба с платинен покритие и инкрустации от 5 A цирконииНе съдържа никел, олово, кадмий и гипоаллергенен, 100% безопасно за чувствителна кожа. ❤【Е подходяща за гривни и колиета Пандора】 Диаметър на отвора за окачване : 0,19 инча (около 4,8 mm); Висулки от перли са съвместими с влязат с украшения-гривни на Пандора, Troll, Chamilia, Biagi или други стилове европейски гривни. ❤【Подарък за рожден Ден, Хелоуин и Коледа】 Специален подарък за дъщери, майки, съпруги, сестри, приятели, баби, които са на специална жена в живота си, на Коледа, Хелоуин, Ден на раждане, Ден на майката, абитуриентски бал, сватба, Свети Валентин, рожден ден и др. ❤【Услуги Doyafer】 за Да осигурим вашето пълно удовлетворение, ние предлагаме 100% гаранция за връщане на пари, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне в рамките на 24 часа. ❤【Професионален екип от дизайнери】 При Dayafer зрял професионален екип от дизайнери, те са опитни и са уникални, което ни позволява да води в тенденция, да предостави на клиентите си красиви декорации.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини