• New
UTOWO Каишка с Кристали за Жени и мъже, Кожена каишка с шипове в стил Ковбойской Ковбойки за Дънкови панталони (подходящ за талията 29-39 инча)

UTOWO Каишка с Кристали за Жени и мъже, Кожена каишка с шипове в стил Ковбойской Ковбойки за Дънкови панталони (подходящ

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

Закопчалката на ключалкатаПочистете, подсушете с чиста кърпа. ⍣【Каубойски колани с кристали в стил уестърн за каубои-наездниц 】 Тези женски колани в стил уестърн, украсени с пайети с лъскави метални пайети във формата на диамант и нитове.този колан с кристали достатъчно страхотна, ще ви позволи да се открояват в тълпата.Идеален аксесоар за начина на наездницы или каубой. ⍣【 Размер на колана Western б. Simon】 -Колан в ковбойском стил Western cowgirl с голям планински хрусталем дължина 110 см / 43,3 инча, ширина от 3.Този кожена каишка с дупки по целия колан е подходящ за различни размери на талията".Един размер подходящ за повечето жени и мъже. ⍣【Актуализиран дизайн голям ключалката】 Ние специално укрепени, за ключалката на колана с кристали в сравнение с други, никога не се тревожи за падането на ключалката на колана.Този женски колан Western е изработен от неръждаема спилковой на кожата, и всеки малък аксесоар в този колана здраво захванати ръчно.Не се притеснявайте, той ще се разпадне на парчета.Чисти материали и специфичен процес на обработка го правят надежден, удобен и траен.Позволява ви да се наслаждавате на времето сияние. ⍣【Различни поводи 】- Ретро колан в стил уестърн с кристали, подходящи за официални или ежедневни чорапи по всяко време на годината и за всички случаи, а също така е идеален за ежедневието, на парти, клуб, концерт на кънтри музиката, конни шоу, на музикален фестивал или бохемски костюм.Направете себе си по-сияйна, готин и луксозен, и вие ще получите много комплименти. ⍣【Приказен подарък за празниците】-Мъжки колан в стил ретро уестърн Б. simon с шипове, ухилен диамантени бижута, прозрачен модел "крокодилска кожа", мини опаковъчна хартия, това определено е шедьовър, нищо не може да бъде по-подходящ като подарък за вашите приятели, гаджета, роднини на рождения им ден, Свети Валентин, Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини