• New
G2TUP Обърнатата Косметичка, Вдъхновена от Непознати сериалом, Чанта за Cosplay, с цип за грим (ОБЪРНАТА с главата НАДОЛУ БЯЛА)

G2TUP Обърнатата Косметичка, Вдъхновена от Непознати сериалом, Чанта за Cosplay, с цип за грим (ОБЪРНАТА с главата НАДОЛУ

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

❀Нашата косметичка за любителите на американски телевизионни сериали ще се превърне в чудесен подарък за киноманов, всеки фен на популярното телевизионно шоу ❀ Тази косметичку с чужда тема може да даде на сестра си, на приятелката си, баба си, двоюродной сестра, майка, леля, дъщеря на учител, медицинска сестра, лекар, жена си, на семейството си и на никого. ❀В тази косметичке за любителите на научнофантастични трилъри има три велосипеда, и на нея написано : "Това е история За това, как животът ми се обърна С главата надолу". ❀ ЗДРАВ материал : Чанта с цип за подаръци за Хелоуин и cosplay, изработена от мек полиестер и косметичек с ярък принтом, също така повърхността на нашата козметични чанти водоустойчив. ❀ Водоустойчива чанта с цип за сериали Размер : 23 * 17 см, идеално за пътуване, тези козметични чанти може да не само да изпълва козметика, но и да се използва като ежедневна чанта за слушалки, мобилни телефони, слънчеви очила и ключовете. ❀Нашата косметичка за любителите на американски телевизионни сериали ще се превърне в чудесен подарък за киноманов, всеки фен на популярното телевизионно шоу. ❀ Тази косметичку с чужда тема може да даде на сестра си, на приятелката си, баба си, двоюродной сестра, майка, леля, дъщеря на учител, медицинска сестра, лекар, жена си, на семейството си и на никого. ❀В тази косметичке за любителите на научнофантастични трилъри има три велосипеда, и на нея написано : "Това е история За това, как животът ми се обърна С главата надолу". ❀ ЗДРАВ материал : Чанта с цип за подаръци за Хелоуин и cosplay, изработена от мек полиестер и косметичек с ярък принтом, също така повърхността на нашата козметични чанти водоустойчив. ❀ Водоустойчива чанта с цип за сериали Размер : 23 * 17 см, идеално за пътуване, тези козметични чанти може да не само да изпълва козметика, но и да се използва като ежедневна чанта за слушалки, мобилни телефони, слънчеви очила и ключовете.Ние сме специализирани в производството на чорапи / Кафе steins.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини