• New
Окачване с кръст Mystigold за жени и мъже от 18-каратово злато или сребро 925 Проба, покрито с родий I Размера-Малък, среден, Голям I Колие със златен кръст за жени I сребърно ?

Окачване с кръст Mystigold за жени и мъже от 18-каратово злато или сребро 925 Проба, покрито с родий I Размера-Малък, среден,

Оценка на продукта:
BGN 22.17

Сума
В магазина

СИМВОЛ НА ВЯРАТА СИ Религия - това е нещо лично, и символът на вярата - това нежно напомняне за това дали сте на прав път или ще трябва да промени посоката. РОДИЙ, покрит със сребро 925 сребро.Всички бижута Mystigold изработени от сребро 925 проба. сребро 925 проба означава, че продуктът е в 92,5% се състои от сребро (най-високо качество за сребърни бижута).Родиевое покритие добавено, за да подсилите блясъка и трайността на бижута, осигуряване на красив блестящ завършек и по-голяма защита за чувствителна кожа.Размер на кулон 1,1 х 0,6 инча. Бижута, приятни за кожата. Нашите модни бижута са приятни за кожата и са подходящи за чувствителна кожа.Високо качество на материали и изработка производството на изделия от означават, че те няма да бъдат хлорираната или раздразнят кожата, като се гарантира, че те могат да се носят ден след ден без проблеми.Доставя се в кутия с мешочком за бижута.
Бижута, внесени от Франция.Страна на произход марка : САЩ.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини