• New
Сладки Сандали За Хранене, Дамски Ежедневни Летни Дамски Летни Сандали на танкетке със затворени пръсти и каишка с катарама, Прекрасни Панорамни Сандали На Ремешк?

Сладки Сандали За Хранене, Дамски Ежедневни Летни Дамски Летни Сандали на танкетке със затворени пръсти и каишка с катарама,

Оценка на продукта:
BGN 18.34

Сума
В магазина

дамски сандали на танкетке [Бърза доставка] ✈ Бърза доставка : 7-15 дни; Експресна доставка : 3-7 дни✈.Закопчалката на ключалката. ➤ Разпродажба в преследването ➤ Днешната голяма акция ➤ Купи 2 С отстъпка от 10%, купи 3 с отстъпка 15%, купи 4 с 20% отстъпка, купи 5 с отстъпка от 25%. ☞ 【Забележка за размера на 】 Нашите размера на по-малко от обичайното, моля, резервирайте по 1-2 размера по-голяма.Моля, обърнете внимание на таблицата с размери, която ние предлагаме, за да разберете какъв размер ви подхожда най-добре. ☞【 Уникален дизайн 】 : Всеки чифт сандали има собствен дизайн и рисунка, което ви прави по-модерен и неповторима. ☞【 Прекрасни подаръци 】 Вие все още се колебаете в избора на подаръци?Обувки - вашият най-добър избор.Като подарък за нашите дамски сандали са подходящи за всеки сезон : пролет, есен и зима на открито на закрито.По-подходяща като изненадващо и идеален подарък за себе си/приятели/приятелка/жена/майката/семейството на Хелоуин/Ден на благодарността/Рождество/Коледен празник/Св. Валентин/ Годишнина от сватбата и т. ☞ 【- Добри случаи 】 : Нашите дамски сандали, подходящи за всички сезони и за повечето случаи на всекидневния живот, като например зима, есен, лято и пролет, работа в ферма, западното родео, пасища, сватба, разходки на открито, пазаруване, срещи, почивка, пътуване, всекидневни, танцови, за конна езда, каубойски и така нататък. ☞ 【 Услуги 】 : Ако имате някакви въпроси по време на покупката, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро в рамките на 24 часа.Просто се наслаждавайте!.Добре дошли в Myoumobi!Описание на продукта : 【♥♥♥】 Нашата цел : Вашето удовлетворение е нашият успех, вие ще се чувствате добре, благодарение на нашия идеал послепродажному обслужване!【✔】 За доставка : Стандартна доставка 7-20 дни.【✔】 Следпродажбено обслужване : ако не сте доволни от стоки, можете да поискате замяна или възстановяване в рамките на 30 дни от датата на получаване.【✔】 Най-доброто обслужване на клиенти : Ако имате някакви съмнения, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти за получаване на оферти; Ние ще ви отговорим в рамките на 24 hours.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини