• New
ygqzm Дамски Спортни къси панталони за волейбол с висока талия, Стрейчевые шорти за фитнес, 2 в 1, Двуслойни спортни шорти за бягане (Цвят: D, Размер: Средно)

ygqzm Дамски Спортни къси панталони за волейбол с висока талия, Стрейчевые шорти за фитнес, 2 в 1, Двуслойни спортни шорти

Оценка на продукта:
BGN 99.54

Сума
В магазина

Еластичен колан, дизайн с завязками, размерът може да се регулираДвоен слой : Тенис пола с вградени шорти, за да се гарантира сигурността на движения / еластичната закопчалката.Добър еластичен материал-мека и гладка, лека и дишаща, ще ви прохлада и комфорт през лятото.Тъкан е лека и дишаща, комфортна и мека, не е полупрозрачна бяла. Идеален за тенис, голф, черлидинга, обучение, пазаруване, пътуване, бадминтон, партита и още много други.Еластичен колан, дизайн с завязками, размерът може да се регулира.Двоен слой : Тенис пола с вградени шорти, за да се гарантира сигурността на движения / еластичната закопчалката.Добър еластичен материал-мека и гладка, лека и дишаща, ще ви прохлада и комфорт през лятото.Тъкан е лека и дишаща, комфортна и мека, не е полупрозрачна бяла. Идеален за тенис, голф, черлидинга, обучение, пазаруване, пътуване, бадминтон, партита и още много други.Еластичен колан, дизайн дантела прозорци, размерът може да се регулира Двоен слой : Тенис пола с вградени шорти, за да се гарантира сигурността на движения / еластична с Добър еластичен материал-мека и гладка, лека и дишаща, лятна ви ще бъде готино и комфортно Тъкан е лека и дишаща, комфортна и мека, не е полупрозрачна бяла, идеален за тенис, голф, черлидинга, обучение, пазаруване, пътуване, бадминтон, партита и още много други.Материал : полиэфирное влакна Размер : M, L, XL, 2xlпакет включва : шорти * 1 (не включва други демонстрационни обекти) Съвети : 1. Моля, моля, разгледайте внимателно таблицата с размерите, преди да купите.Ако вие не знаете как да изберете размер, моля, свържете се с нашия отдел клиентуры2. Моля, имайте предвид разликата в 2-3 см от ръчно измерване. (1 cm = 0,39 инча, 1 инч = 2,54 см) на 3. Ако вашият размер е между два размера, изберете по-голям размер.Дрехи за джогинг.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини